phpBB2 sitesinde HTML kodu kullanma
phpBB2 sitesinde HTML kodu kullanma
hazır sitemde html kodu kullanabiliyorum sanırım. bu kodları nasıl ve nereye yerleştireceğim.
Öncelikle HTML kodlarını açmak güvenlik açısından risklidir.Fakat genede açmak istiyorsanız Yönetim Paneli -> Genel Yönetim -> Ayarlar penceresine girip HTML'e izin ver seçeneğini Evet yapın.
Daha sonra bir alt kısımda bulunan İzin verilen HTML tagleri kısmından istediğiniz tagleri yazabilirsiniz.phpBB varsayılanı olarak b,i,u,pre etiketleri zaten verilmiştir.Bu etiketleri benzer HTML etiketleri ekleyerek çoğaltabilirsiniz.
Örneğin: b,i,u,pre,table,br,tr,td
Bu etiketlere izin vererek mesaj gönderirken kullanabilirsiniz.
Örneğin:
gibi..
Her izin verilen etiket < > ve </ > işaretlerinin arasına koyulur.
Daha sonra bir alt kısımda bulunan İzin verilen HTML tagleri kısmından istediğiniz tagleri yazabilirsiniz.phpBB varsayılanı olarak b,i,u,pre etiketleri zaten verilmiştir.Bu etiketleri benzer HTML etiketleri ekleyerek çoğaltabilirsiniz.
Örneğin:
Kod: Tümünü seç
<b>Merhaba Dünya</b>
<u>Merhaba Dünya</u>

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
pardon, ben onu sormuyorum. bu kodları sitenin hangi kısmından gireceğim. eğer mümkünse önizlemeli olarak bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim.ESQARE yazdı:Öncelikle HTML kodlarını açmak güvenlik açısından risklidir.Fakat genede açmak istiyorsanız Yönetim Paneli -> Genel Yönetim -> Ayarlar penceresine girip HTML'e izin ver seçeneğini Evet yapın.
Örneğin:
<b>Merhaba Dünya</b>
gibi..Kod: Tümünü seç
<u>Merhaba Dünya</u>
Bunu size nasıl söyleyebiliriz. ne koymayı planlıyorsunuz foruma html kodları ile.. Nereye ne koyacağınız söyleyin bizde size hangi dosya içerine eklemeniz gerektiğiniz söyleyelim..
html kodlarını nereye ekleyecem derseniz nasıl cevap verebiliriz...
html kodlarını nereye ekleyecem derseniz nasıl cevap verebiliriz...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
phpBB Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=35
Mod Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108
Lütfen Özel Mesaj Atıp Soru Sormayınız !!!
phpBB Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=35
Mod Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108
Lütfen Özel Mesaj Atıp Soru Sormayınız !!!
o kodlar mesaj gönderilirken girilmesi içindir, başka bir şey için değil.akenad yazdı:pardon, ben onu sormuyorum. bu kodları sitenin hangi kısmından gireceğim. eğer mümkünse önizlemeli olarak bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim.ESQARE yazdı:Öncelikle HTML kodlarını açmak güvenlik açısından risklidir.Fakat genede açmak istiyorsanız Yönetim Paneli -> Genel Yönetim -> Ayarlar penceresine girip HTML'e izin ver seçeneğini Evet yapın.
Örneğin:
<b>Merhaba Dünya</b>
gibi..Kod: Tümünü seç
<u>Merhaba Dünya</u>

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir