Arkadaşlar ben mesajları veya başka dataları değil de sadece üyeleri olduğu gibi yeni foruma taşımak istiyorum. Ranklar falan da değil, sadece uyeler sanki bu yeni foruma uye olmuşlar gibi eski nick ve mailleri ile ve şifreleri ile giriş yapıp foruma yazabilsinler..
Bana ayrıntılı bir şekilde - bir aptala anlatır gibi - madde madde yazabilir misiniz ne yapacağımı?
phpmyadmin var ucretli bir host kullanıyorum. 2.0.15 ten 2.0.21 e yukseltecegim ama burada bir uyum sorunu olur ise once 2.0.15 kurar sonra yukseltirim. Cevap ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
UYE LISTESINI YENI FORUMA AKTARMAK
evet bir çok kişinin arayacağı bir sorudur bu bence. kesin birkaç kişi daha sorucak bunu....
---------------------------------------------
(AMAN DİKKAT: bu işlemi yaptıktan sonra, yeni sitede tüm kullanıcılar silindiğinden dolayı, (kaynak)kullanıcıları kopyaladığımız sitenin "admin ismi ve şifresiyle girmek zorundasin" eğer unuttum munuttum diyosan onunda çözümü var hallederiz
)
(Kaynak) Üyeleri alacağın siteden
ilk önce sitenin veritabanına (phpmyadmin fln ne kullanıyorsan) giriyorsun...
vari tabanının adını soldan buluyorsun ve seçiyorsun.
solda alt alta tablolar var... (phpbb_bilmemne şeklinde bisürü) sen bunların arasından
"phpbb_users" tablosunu seçiceksin
Sonra yukardaki menüden "Dönüştür" ü seçiceksin ve
alttan "Dosya olarak kaydet" seçeneğini "okey"leyip (Sıkıştırma yı: "hiçbiri" yaparsan daha ii olur) alttan
"git" e tıklayacaksın...
Sora bi pencere çıkıcak ve "kaydet" e bas (bulabileceğin bi yere kaydet o dosyayı. ve unutma bu dosyayı)
şimdi geçelim yeni foruma...
Üyeleri yükleyeceğin sitenin
veritabanına geliyorsun... solda
"phpbb_users" tablosuna tıklayıp,
sol üst menüden "kaldır"ı tıklıyorsun..
sonra üst menüden "Sql sorgusu"na basıyorsun ve
açılan sayfada altta "gözat" a basıyorsun ve
az önce kaydettiğimiz dosyayı seçiyorsun ve alttan git e tıklıyorsun....
----------------------------------
Kolay gelsin...
---------------------------------------------
(AMAN DİKKAT: bu işlemi yaptıktan sonra, yeni sitede tüm kullanıcılar silindiğinden dolayı, (kaynak)kullanıcıları kopyaladığımız sitenin "admin ismi ve şifresiyle girmek zorundasin" eğer unuttum munuttum diyosan onunda çözümü var hallederiz

(Kaynak) Üyeleri alacağın siteden
ilk önce sitenin veritabanına (phpmyadmin fln ne kullanıyorsan) giriyorsun...
vari tabanının adını soldan buluyorsun ve seçiyorsun.
solda alt alta tablolar var... (phpbb_bilmemne şeklinde bisürü) sen bunların arasından
"phpbb_users" tablosunu seçiceksin
Sonra yukardaki menüden "Dönüştür" ü seçiceksin ve
alttan "Dosya olarak kaydet" seçeneğini "okey"leyip (Sıkıştırma yı: "hiçbiri" yaparsan daha ii olur) alttan
"git" e tıklayacaksın...
Sora bi pencere çıkıcak ve "kaydet" e bas (bulabileceğin bi yere kaydet o dosyayı. ve unutma bu dosyayı)
şimdi geçelim yeni foruma...
Üyeleri yükleyeceğin sitenin
veritabanına geliyorsun... solda
"phpbb_users" tablosuna tıklayıp,
sol üst menüden "kaldır"ı tıklıyorsun..
sonra üst menüden "Sql sorgusu"na basıyorsun ve
açılan sayfada altta "gözat" a basıyorsun ve
az önce kaydettiğimiz dosyayı seçiyorsun ve alttan git e tıklıyorsun....
----------------------------------
Kolay gelsin...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ewt bu soruya cvp werebilecek yokmu
bu soruya cvp werebilecek yokmu ?banada lazımda
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir