bende anlamadım ama msql ola bilir

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
oskimert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bende anlamadım ama msql ola bilir

Mesaj gönderen oskimert »

Warning: mysql_fetch_array(): 44 is not a valid MySQL result resource in /home/oskimert/public_html/db/mysql4.php on line 176

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oskimert/public_html/db/mysql4.php:176) in /home/oskimert/public_html/includes/page_header.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oskimert/public_html/db/mysql4.php:176) in /home/oskimert/public_html/includes/page_header.php on line 802

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oskimert/public_html/db/mysql4.php:176) in /home/oskimert/public_html/includes/page_header.php on line 803

sorun bu dosyaları yeniden attım ancak hafda etmedi msql de oldugunu düşünüyom yardımlarınızı bekliyom

eski.********** portalını kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

sanki

Mesaj gönderen NEFRİT »

Bana sanki veri tabanınla bağlantın gitmiş gibi geldi ama yanılıyor olabilirim. Söylesene bu olay nasıl oldu durduk yerdemi yoksa bişiy yükledin bişey yaptında mı böle oldu ?
oskimert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen oskimert »

aga siteyi güncelledim eski ********** 1.18 idi bende .1.19 dan sonra ikinci gün tak bu düşdü önüme
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

includes/page_header.php dosyasını kopyalayın bakalım.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir