color groups moduda kurulu,istedigim (çözüldü)
color groups moduda kurulu,istedigim (çözüldü)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar merhaba ben burdaki sitekurucusu/admin rengini kırmızı yapmak istiyorum.bide color groups moduda kurulu,istedigim rengi nasıl verecem,sagolun
Arkadaşlar merhaba ben burdaki sitekurucusu/admin rengini kırmızı yapmak istiyorum.bide color groups moduda kurulu,istedigim rengi nasıl verecem,sagolun
En son jackal tarafından 30.08.2006, 00:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
forum kurallarına göre başlık mesajı açıklayan cümlelerle kurulur. ve yardım bakın vb. gibi şekilde kelimeler kullanılmaz.
başlığı değiştirdim..
başlığı değiştirdim..
En son cupra tarafından 29.08.2006, 12:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
senin color groups da bi yanlışlık var hiçbi grup yok gözüküyor ama site yönetiisi/admin ve moderatör rütbeleri var?
editlemeleri yaptığından/doğru yaptığından eminmisin?

Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

index_Body.tplde;MeQueR yazdı:senin color groups da bi yanlışlık var hiçbi grup yok gözüküyor ama site yönetiisi/admin ve moderatör rütbeleri var?![]()
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
templates/temanız/index_body.tpl
#
#-----[ BUL ]------------------------------------------
#
[ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]
#
#-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİR ]------------------------------------------
#
{COLOR_GROUPS_LIST}
djakman bunlar silindi degişikligi yaptıktan sonra şimdi ne yapacamdj_akman yazdı:index_Body.tplde;MeQueR yazdı:senin color groups da bi yanlışlık var hiçbi grup yok gözüküyor ama site yönetiisi/admin ve moderatör rütbeleri var?![]()
Bu Değişikliği Yaptın mı?Kod: Tümünü seç
# #-----[ AÇ ]------------------------------------------ # templates/temanız/index_body.tpl # #-----[ BUL ]------------------------------------------ # [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] [ {L_WHOSONLINE_MOD} ] # #-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİR ]------------------------------------------ # {COLOR_GROUPS_LIST}
bide yeni grup ekledigim zaman çıkmıyor index sayfasında karışık bişey ya anlamadım ben
onlar silincek zatenjackal yazdı:djakman bunlar silindi degişikligi yaptıktan sonra şimdi ne yapacamdj_akman yazdı:index_Body.tplde;MeQueR yazdı:senin color groups da bi yanlışlık var hiçbi grup yok gözüküyor ama site yönetiisi/admin ve moderatör rütbeleri var?![]()
Bu Değişikliği Yaptın mı?Kod: Tümünü seç
# #-----[ AÇ ]------------------------------------------ # templates/temanız/index_body.tpl # #-----[ BUL ]------------------------------------------ # [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] [ {L_WHOSONLINE_MOD} ] # #-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİR ]------------------------------------------ # {COLOR_GROUPS_LIST}
bide yeni grup ekledigim zaman çıkmıyor index sayfasında karışık bişey ya anlamadım ben

Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir