plustan portal yardımı

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
phonix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

plustan portal yardımı

Mesaj gönderen phonix »

selam arkadaşlar ben bu plus olayında yeniyimde plusta portal anasayfada mekaleler haberler ve portaldaki anketi nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
pis7li
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pis7li »

Haberler için:

Kontrol panelinden "news admin" bölümünden "Kategorilere gir" orada bi haber kate görisi oluştur...

sonra foruma geri dönü, normal bir forum başlığı açarken açıklamanın altındaki "haber kategorisi" bölümünden oluşturduğun başlığı seç... gönderdiğinde hem forum başlığı olarak çıkıcak, hemde portal sayfasınfa haber olarak....

-----------------------
Anket için :

Forum da normal bir başlık açarken gönder butonunun hemen üstünde "anket sorusu" ve "anket şıkları" var" onları doldurup, başlığı gönderdiğinde portal sayfasındaki anket bölümünde çıkıcak....

kolay gelsin...
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

merhaba.. yha arkadaşlar bende bu anket mevzuunda takıldım şimdi anket açıyorum taam açöılıyor ama portal ana sayfada gözükmüyor onu nasıl yapıcaz portal ana sayfada gözükmesi için?
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

anketin id numarasına bakacaksın.bunun için anketli başlığı aç ve adres satırında "t=..." şeklinde ... yerine rakamlar göreceksin.ordaki sayıyı yönetim panelinde portal ayarları kısmından anket id si yerine yaz.
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

t=17 yazıyor portal ayarlarından anket forum'ları yazıyor oraya 17 yazdım ama halen portal ana sayfada anket yok :(
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_nobody »

deminde cevapladım... anketin bulunduğu kategorinin numarasını gir...
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir