sitemde ciddi ssorun

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bastnados
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sitemde ciddi ssorun

Mesaj gönderen bastnados »

Warning: fopen(./cache/birthday_0.dat): failed to open stream: Permission denied in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 377

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 378

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 379

Warning: fopen(./cache/last_visit_0_0.dat): failed to open stream: Permission denied in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 461

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 462

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bastnados1/public_html/portal.php on line 463

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bastnados1/public_html/portal.php:377) in /home/bastnados1/public_html/includes/page_header.php on line 747

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bastnados1/public_html/portal.php:377) in /home/bastnados1/public_html/includes/page_header.php on line 753

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bastnados1/public_html/portal.php:377) in /home/bastnados1/public_html/includes/page_header.php on line 754

sitemde bu şekilde bi hata verio neden acaba?
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

bu sorun bendede var arkadaşım çözemedim gitti kimsede çözemiyor herhalde cvp veren yok :cry:
Kullanıcı avatarı
bastnados
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çözdüm

Mesaj gönderen bastnados »

kardeş belirtliln ch mod ayaralrını tekrar yap
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

cache klasörünün chmod ayarını 777 yap
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

eet aynı sorun bendede vardı chmod ayarlarını yaptım düzeldi ..
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir