hostumu değiştirmek istiyorum

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
taraximus
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hostumu değiştirmek istiyorum

Mesaj gönderen taraximus »

arkadaşlar phbb forumum var lycos ta bunu başka bi hosta aktarmak istiyorum. acemiyim yani step step ne yapmak gerektiğini söylerseniz çok makbule geçer. yani mysql ni yedeklemlisin falan diyolar nasıl yapılır bilmiyorum
Swat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Swat »

Forumun veritabanı yedeğini al. Sonra yeni geçtğin hostta tekrar sıfırdan bir forum kur. Ve sonra o aldığın veritbanı yedeğini foruma upload et forum yedek aldığın zamandaki gibi olur...
Kullanıcı avatarı
ahmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ahmett »

Swat yazdı:Forumun veritabanı yedeğini al. Sonra yeni geçtğin hostta tekrar sıfırdan bir forum kur. Ve sonra o aldığın veritbanı yedeğini foruma upload et forum yedek aldığın zamandaki gibi olur...
Arkadasım bende host değiştirdim ve senin dediklerini aynen yaptım eski forumun yedeğini alıp farklı bir hosta açtığım yeni foruma yükledim ancak söyle bir sorun cıktı yeni forumu açınca direk eski foruma bağlanıyor. bu neden oluyor acaba?
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

bunun için şunu yapman yeterli olur sanırım

phpMyadmin'den gir phpbb_config tablosunu aç

Açtıktan sonra config_name alt tablosunu tarat

ondan sonra server_name satırını bul ve orada yeni adresini yaz tahminimce düzelir
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir