Host değişikliği!
Host değişikliği!
Merhaba arkadaşlar hostumu değiştiriyorum phpmyadminden db yedeğini aldım şimdi yeni hostuma phpmyadminden attım.. phpbb2 plus dosyalarını ftpden atıp kuracakmıyım nasıl olucak bu iş kafam karıştı 

Yha arkadaşlar yeni hostum btyehostta eski hostum kayyo kayyodaki phpmyadminden yedeklemeyi yaptım.. Yeni hostum btyehostta phpbb plusı kurdum.. Yeni hostumun phpmyadmininden diğer hostta yedeklediğim sql dosyasını import dedim ve dosyası seçtim git dedim ama aşağıdaki gibi hata verdi sorun neden kaynaklanıyor acaba?
Kod: Tümünü seç
Hata
SQL yorumlayıcısında bir hata bulma ihtimaliniz var.Lütfen sorgunuzu dikkatli bir şekilde gözden geçiriniz,ve tırnaklar doğru ve yanlış yazılmamış kontrol ediniz.Diğer olası hata nedenleri metin alanına alabileceği boyuttan daha büyük bir dosya yüklüyor olma ihtimalinizdir.Sorgunuzu MySQL komut satırı arayüzünde de deneyebilirsiniz..MySQL sunucu hata çıktısı,var ise,hatayı manızda size yardımcı olabilir.Hala sorunlarınız varsa veya komut satırı arayüzü çalışırken,yorumlayıcı hata veriyorsa,lütfen SQL sorgu girişinizi hata yaratan tek bir sorguya indirgeyin,ve aşağıdaki CUT bölümü veri yığını ile birlikte hata raporunu bildiriniz:
----BEGIN CUT----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----END CUT----
----BEGIN RAW----
ERROR: C1 C2 LEN: 165 166 557
STR: �r�m�:
CVS: $Id: sqlparser.lib.php,v 2.47 2006/01/17 17:02:30 cybot_tm Exp $
MySQL: 4.1.11-Debian_4sarge5-log
USR OS, AGENT, VER: Win MOZILLA 5.0
PMA: 2.8.2.1
PHP VER,OS: 5.1.5 Linux
LANG: tr-utf-8
SQL: -- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.6.2-Debian-3sarge1
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Sunucu: mysql01.kayyo.com
-- ��kt� Tarihi: A�ustos 31, 2006 at 12:38 AM
-- Server s�r�m�: 4.0.24
-- PHP S�r�m�: 4.3.10-16
--
-- Veritaban�: `rapforumlari`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Tablo yap�s� : `access`
--
CREATE TABLE `access` (
`userid` int(10) unsigned NOT NULL default '0',
`forumid` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0',
`accessmask` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`userid`,`forumid`)
) TYPE=MyISAM;
----END RAW----
SQL sorgusu:
-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.6.2-Debian-3sarge1 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Sunucu: mysql01.kayyo.com -- ��kt� Tarihi: A�ustos 31, 2006 at 12:38 AM -- Server s�r�m�: 4.0.24 -- PHP S�r�m�: 4.3.10-16 -- -- Veritaban�: `rapforumlari` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Tablo yap�s� : `access` -- CREATE TABLE `access` ( `userid` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `forumid` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0', `accessmask` smallint(5) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`userid`,`forumid`) ) TYPE=MyISAM;
MySQL çıktısı: Yardım
fikret34 yazdı:eski ftpdeki bütün dosyalarını yeni hostuna atacan. Daha sonra database oluşturacaksın database ismini eskisiyle aynısıyla olacak yada yeni database isimlerini config.php yaz. Database import et. İşlem tamadır. Plus tekrar kurmana gerek yok..
Bu arkadaşın dediği gibi yaptım dier hostumun ftpsinden phpBB klasörünü pcye download ettim şimdiki hostuma yine ftpden attım sonra eski hostumdan aldığım dbyi import ettim.. taam olay bitti diyor arkadaş şimdi tarayıcımdan http://rapforums.byethost13.com/phpBB2/ yazıyorum
Kod: Tümünü seç
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir