Phpbb plus albümde resimler görünmüyor...
Phpbb plus albümde resimler görünmüyor...
Merhaba Albume Resim Upload Ed
yorum Ama Albümde Resimler Görünmüyor CHMOD ları yaptım yine aynı album_mod dosyalarını yeniden upload ettim CDMOD larını bir daha ayarladım yine olmadı ne yapmalıyım bana yardım cı olursanız sevinirim...
FTP den album_mod un içindeki upload klasöründe resimler var indirince görünüyor birde portalda yanda resgele resim var orada görünmüyo ama orada görünmeyen resme tıklayınca görünüyor altında resmin orjinal halini görmek için tıklayın yazıyor ona basınca yine görünmüyor orjinal hali yandaki menüden albüm e girincede görünmüyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yorum Ama Albümde Resimler Görünmüyor CHMOD ları yaptım yine aynı album_mod dosyalarını yeniden upload ettim CDMOD larını bir daha ayarladım yine olmadı ne yapmalıyım bana yardım cı olursanız sevinirim...
FTP den album_mod un içindeki upload klasöründe resimler var indirince görünüyor birde portalda yanda resgele resim var orada görünmüyo ama orada görünmeyen resme tıklayınca görünüyor altında resmin orjinal halini görmek için tıklayın yazıyor ona basınca yine görünmüyor orjinal hali yandaki menüden albüm e girincede görünmüyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Resmin Hedefi
Bu hedefi kopayalayıp explorer e yazıyom bu çıkıyor...
Kod: Tümünü seç
http://www.*******.com/Test/album_picm.php?pic_id=2
Kod: Tümünü seç
Warning: Unknown(/home/*****/public_html/Test/album_pic.php): failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Warning: (null)() [function.include]: Failed opening '/home/****/public_html/Test/album_pic.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
En son OzgurX08 tarafından 28.08.2006, 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sunucunuz GD2 library desteklemiyor.Host firmanıza sunucuda çalışan php için GD2 library yüklemesini söyleyin.Olmuyorsa yönetim paneli albüm ayarlarından GD2 yerine GD1 i seçin.Daha sonra albüme resim eklemeyi deneyin.Eski eklenen resimler gene çalışmayabilir GD1 i seçince...

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bu resimlerin uzantısı gifmi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Senin konun ile ilgisi varmı bilmiyorum ama belki işini görür
Bu görsel doğrulama ile ilgili
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=17067#17067
Bu görsel doğrulama ile ilgili
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=17067#17067
jpegde var gifde var ikisisde resimler ID li Yanlız Plus ta portalda yan tarafta rasgele resim varya oradada görünmüyo fakat orada rasgelen reme tıklayınca göünüyor. altında resmi byültmek için yıkla yazıyo resme tıklıyon büyük hali görünmüyo...
nazgul bilgi için sağol ama o kayıtta onay kodunu kaldırıyo...
nazgul bilgi için sağol ama o kayıtta onay kodunu kaldırıyo...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir