forum açılmıyor
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forum açılmıyor
arkadaşlar bugün sabahtan beri formuma girmeye çalışıyorum ama girmiyor bana göre phpbb de bir sorun varmış gibi geliyor sizin forumlarınız normal çalışıyormu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpBB : Critical Error
Merhaba Arkadaslar,
Benm forumda açılmıyor ve şu hata çıkıyor ;
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'altiq_mf.hasanseyh_forumlari_org_config' doesn't exist
SELECT * FROM hasanseyh_forumlari_org_config
Line : 274
File : common.php
Ne anlama geliyor yardımcı olurmusunz ?
Benm forumda açılmıyor ve şu hata çıkıyor ;
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'altiq_mf.hasanseyh_forumlari_org_config' doesn't exist
SELECT * FROM hasanseyh_forumlari_org_config
Line : 274
File : common.php
Ne anlama geliyor yardımcı olurmusunz ?
Arkadaşlar forumlarınızı her nereden almış iseniz, size o hizmeti veren sitede bir sorun yada bakım var. Ne sizin elinizden nede bizim elimizden bişey gelmez çünki ücretsiz forumlarda bizler kodların içlerine giremiyoruz.
Beklemekten başka çareniz olmadığı gibi başka bir yerden de forum açabilirsiniz. Yada forum kurulum makalelerini okuyup kendi forumunuzu kendiniz kuracaksınız
Beklemekten başka çareniz olmadığı gibi başka bir yerden de forum açabilirsiniz. Yada forum kurulum makalelerini okuyup kendi forumunuzu kendiniz kuracaksınız
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
sorularınızı buraya sormanız gereksiz bedava forumlara müdahale yapamazssınız. Bizde YAPAMAYIZ, bekleyeceksiniz yada o sistemi kuranlara sorun.
bizim yazdığımız mesajları okuyun Türkçe yazdık, cevap verildikten sonra aynı sorular sorulmaya devam ediyor. anlaşılır olduğunu düşünüyorum..
bizim yazdığımız mesajları okuyun Türkçe yazdık, cevap verildikten sonra aynı sorular sorulmaya devam ediyor. anlaşılır olduğunu düşünüyorum..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
bedava forum sistemini yapanlar
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
site
arkadaşlar bende apache de phpbb kurdum temalar ekledim siteye benim bilgisayarımdan giriyorum sşte açılıyor istediğimi yapabiliyoru.fakat başka bilgisayarlarda açılmıyor nedendir acaba?
Re: site
yeri değil ama cevap vereyim apache programın her daim açık olmalıdır kendi bilgisayarından da girsen başka bilgisayardan da girsen sitene bu değişmez kendi bilgisayarından girebiliyorsan başka yerdeb de girebilirsin tabi C:/localhost felan die girmeye çalışmıyorsan siteye ip no ile girmen lazım mesela http://85.00.99/phpbb gibiCoMR@De85 yazdı:arkadaşlar bende apache de phpbb kurdum temalar ekledim siteye benim bilgisayarımdan giriyorum sşte açılıyor istediğimi yapabiliyoru.fakat başka bilgisayarlarda açılmıyor nedendir acaba?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir