şifre gelmiyor ?
şifre gelmiyor ?
şifre hatırlatmayı kullanarak yeni bir şifre istedim fakat şifre hotmail'e gelmiyor acaba hotmaildemi bir sorun var yoksa başka bir şeymi şifremi nasıl geri alabilirm acaba forum adminide ustellik benim :S
Evt hotmailde sorun var sözde en iyi mail sistemlerinden biri olan hotmail gelen mailleri yarısını ÖNEMSİZ MAIL olarak algılıyor ve maillleri önemsiz maillerin içine atıyor.
Eğer hotmaildeki panel ingilizce kullanıyorsanız JUNK MAIL kısmına bakmalısınız.phpBB yazılımıznızdan gelen mailin orada olduğunu göreceksiniz.
Şyate genede orada yok ise o zaman farklı bir mail adresini deneyin bakalım mail gelecek mi şayet genede gelmiyor ise forumunuza üye olun yada mesaj takip ettiğiğniz başlıklara birilerinn mesaj atmasını saplayın yani şu :
Tüm bu işlkemler sonuncunda forumda herhangi bir sayfa hata verecek mi, veriyor mu ?
Eğer hotmaildeki panel ingilizce kullanıyorsanız JUNK MAIL kısmına bakmalısınız.phpBB yazılımıznızdan gelen mailin orada olduğunu göreceksiniz.
Şyate genede orada yok ise o zaman farklı bir mail adresini deneyin bakalım mail gelecek mi şayet genede gelmiyor ise forumunuza üye olun yada mesaj takip ettiğiğniz başlıklara birilerinn mesaj atmasını saplayın yani şu :
Tüm bu işlkemler sonuncunda forumda herhangi bir sayfa hata verecek mi, veriyor mu ?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
cevabınız icin teçekkurler ama profilime giremiyorumki mail adresimi değiseyim bu arada junka bile gelmiyor şifrem ?NEFRİT yazdı:Evt hotmailde sorun var sözde en iyi mail sistemlerinden biri olan hotmail gelen mailleri yarısını ÖNEMSİZ MAIL olarak algılıyor ve maillleri önemsiz maillerin içine atıyor.
acaba kayıtlı mail adresimden size mesaj atsam sizde mail adresni değişseniz boyle bir şey mumkunmuu ?
bu arada da kendi forumuma uye oldum hata felan yok forumlarda
yok mail adresinde haya yok eyer yanlış yazsam sisteme kayıtlı deil diye hata verioo bide su senın deiğin ingilizce foruma yazayımNEFRİT yazdı:O zamn yeniden şifre iste vede bir ihtimal admin panele yazdığın mail adresini yanlış hatırlıyor olabilrsin. Admin panele hangi mailini yazdığını kesinlikle doğru bilmelisin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir