Selamlar;
Şu anki phpbb bilgimi tamamı ile phpbbturkey'e borçluyum.
Sitenin kurulmasında emeği geçenlere, mod arkadaşlara ve gerekse yardım sever üye arkadaşlara hepsine tek tek teşekkür ederim...
Emeğe saygı konusu benim üzerinde oldukça hassas olduğum bir noktadır. Sitemde kullandığım forum ve modların pek çoğunun türkçe çevirisi bu siteye aittir. Ve ben bu linkleri sitemde alt tarafta çeviri bilgisi kısmında yayınlamayı borç biliyorum...
Lakin bir tane forum için dil çeviri bilgisi, bir tane phpbbsecurity modu için dil çeviri bilgisi ve bir tane de cracker tracker 5 modu için dil çeviri bilgisi var. Alt tarafta bilgi kısmı çok kalabalık bi hal aldı. Aynı linkleri tekrar etmekten uzadı gitti. Göze hoş görünmeyen bir hal aldı...
Sorum şu acaba bütün bunların yerine tek bir satır halinde linkleri içerecek şekilde "sitede kullanılan dosyaların tüm türkçe çevirisi phpbbturkey, turkiyeforum, phpbbmod siteleri tarafından yapılmıştır" yazsak sorun çıkar mı?
Bahsettiğim konu çoğu kişi için belki küçük ve önemsenmeyecek bir konu ama benim için emeğe saygı en önemli noktadır.
Yönetim ve mod arkadaşlardan gelecek cevabı bekliyorum.
Saygılar;
Emeğe saygı konusu !!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Emeğe saygı konusu !!
Halil UZCAN
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah
)
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah

Hayır, modlar için fazladan link eklemenize gerek yok.Sadece dil çeviri paketinin linklerini kullanabilirsiniz.Fakat başka bir Türkçe dil çeviri paketi kullanırsanız modlar için tarafımıza ait olan linki eklemeniz gerekmektedir.
Görüş/İstek/Öneri forumuna taşındı.
Görüş/İstek/Öneri forumuna taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Mod listesi modifaksyonu hakkında
Bu modu yazan arkadaşımıza elbette saygılarımız var ama güvenlik açısından bu modu tavsiye etmem. Sitende kurulu olan modifaksyonları gösteriyor. Güvenlik için bunlar gizli kalmalıdır.
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
Re: Mod listesi modifaksyonu hakkında
tabi dostum sende haklısın güvenlik açığı olabilir iyi düşünmek lazım.GodBeach yazdı:Bu modu yazan arkadaşımıza elbette saygılarımız var ama güvenlik açısından bu modu tavsiye etmem. Sitende kurulu olan modifaksyonları gösteriyor. Güvenlik için bunlar gizli kalmalıdır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir