RP Sitesi

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

RP Sitesi

Mesaj gönderen dj_akman »

arkadaşlar bi RP sitesidir dolanıyor ortalıkta..

Arkadaşlar Bu RP sitesi nedir cahil kaldık vallahi billahi ya. :lol: RPG ve ya ADR mod benzeri bişi mi nedir? birisi açıklasın :P
Kullanıcı avatarı
pis7li
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pis7li »

RPG ile aynı...
genelde forum üzerine kurulan rol yapma oyunu (Rpg = Role Playing game) Frp' de Fantastik dünyada yapılan (orta dünya-Yüzüklerin efendisi tarzı) rol yapma oyunu...
siteye giriyosun ve hikaye yazıyosun... Herşey senin hayal gücüne kalmış.. bikaç kişi, konuya girip hikayeyi genişletiyon... Çok zevklidir..
Bi kaç diline hakim, işin ehlisi bir araya geldimi, öyle güzel konular çıkıyorki ortaya, kitap oluşturup bastırasın gelio :D

zamanında böle bi site vardı "Ölümsüzlerin Ülkesi" diye.. Adamlar aşmış olayı. süper ötesi bi siteydi ama Nedendir Bilinmez kapandı...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir