üye olurken ve üye silerken böyle bir hata veriyor kfyı ydim

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

üye olurken ve üye silerken böyle bir hata veriyor kfyı ydim

Mesaj gönderen yoldash »

arkadaşlar üye olurken ve üye silerken böyle bir hata veriyor neden kaynaklanır :S

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

E mail hatası veriyorda ondan böle bir sorun çıkıyor. Çözüm yolları elbette var .

1- admin panelde genel ayarlarda en alt kısımda SMTP server ı aç yazıyor onun açık olup olmadığına bak eğer açık ise KAPAT. (Sorun çözülmez ise alttakilkeri yap )

2- Eğer admin panelde SMTP kapalı ise o zaman aç sonrada server yerine server ın IP adresini vede kullanıcı adını ve şifresini yaz. (olmaz ise alttakini yap )

3- O zman ise SMTP server ı aç vede sonra şifre yerini boş bırak vede server a localhost yaz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

yazdıklarının hepsini yaptım ama olmadı silerkende üye olurkende aynı hatayı veriyor :cry: :cry:
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_nobody »

aylık e-posta gönderme limitini doldurmuş olabilirsin.
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

nasıl yani aylık e posta limiti doldurmuşum? :shock: :?
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

aldığın host'ta bazen belli bir aylık e-posta yollama sınırı verilir, belki onu doldurmuşsundur..
yoldash
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoldash »

btyehosttan aldım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar yha nasıl çözeceğim bu sorunu :?
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

işte hostu aldığın kişilerden yardım al, sor benim aylık e-posta gönderme limitim var mı diye...belki server'dandır...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Evt sahidende biz SMTP hatlarına hep server bilgileri sorunları ile baktık yani smtp açık mı , kapalı mı açık ise bilgiler doğrumu şekilnde. Ama aklıma gelmemişti hiç mesaj kutularının dolu olabileceği.

Eğer dolu ise boşlaltmak kolay :
C panele gir oradanda web maile gir sonrada horde yada başka marka bir mail sistremi kurulumu yap. (bilmiyorsan sitren aldın yere sor)

Sonrada mail hesabına girip mesajları kontrol et. Yada FTP den sitene bağlan somrada www değilde mail isimli klasöre gir oradaki senmail gibi klasörlerin doluluk oranlarını kontrol et yada içlerine girip içlerindeki büyük boyutlu dosyaları sil.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir