kullanıcı izinleri düzenleme problemi

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
deneme
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kullanıcı izinleri düzenleme problemi

Mesaj gönderen deneme »

Arkadaşlar, sistemime bir arkadaşımı admin yapmıştım. Daha önceleri bir başka sitede moderatördü, oradan ayrıldı. Adminler kızmış, şifresini milw0rmda kırmışlar, e tabi arkadaşın kullandığı kullanıcı adı ve şifre aynı, tabi adamlar benim sisteme girip, admin haklarımızı elimizden almış ve arkadaşımı da sistemden silmişler ancak siteye dokunmamışlar. Neyse veritabanından girip kendimi admin yaptım ve siteyi geri aldım. ancak arkadaş silindiği için gönderdiği mesajlar misafir mesajı olarak görünüyordu. onu da hallettim.(açıklamayı yapıyorum siz de dikkatli olun diye) ancak bu sefer "kullanıcı izinleri" nden onun yetkilerini düzenleyemiyorum ya da adminliğini alamıyorum.
Düzenlediğimde şöyle bir hata çıkıyor:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
veritabanından düzeltsem de buradan ayarlayınca arkadaş tekrar admin oluyor. hata sadece bu kullanıcı için, diğer kullanıcıları rahatça editleyebiliyorum. sizce sorun ne ve nasıl çözebilirim?

Hatta yeni fark ediyorum, arkadaşı veritabanından mod yapsam da forumların altında ismi gözükmüyor???
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir