Banner Verisi alınamadı hatası

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Banner Verisi alınamadı hatası

Mesaj gönderen the_nobody »

phpbb plus 1.53 kullanıyorum, 3 günde 2. aynı hata mesajını veriyor.. tamamiyle kendiliğinden oluyor. mesaj aynen şöüle:

Genel Hata

Couldn't get banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 122 from table handler

SELECT DISTINCT banner_id, banner_name, banner_spot, banner_description, banner_forum, banner_type, banner_width, banner_height, banner_filter FROM phpbb_banner WHERE banner_active AND IF(banner_level_type,IF(banner_level_type=1,-1<=banner_level,IF(banner_level_type=2,-1>=banner_level,-1<& gt;banner_level)),banner_level=-1) AND (banner_timetype=0 OR (( 1714 BETWEEN time_begin AND time_end) AND ((banner_timetype=2 OR (( 6 BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=4) OR (( 20060902 BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=6) )))) ORDER BY banner_spot,banner_weigth*SUBSTRING(RAND(),6,2) DESC

Line : 578
File : page_header.php

ilk olduğunda kendiliğinden düzelmişti. sebebi ne olabilir? her şey normal gözüküyor ve de hiç ellemeden oluyor, kendiliğinden...
http://www.cofturkiye.com/forum/index.php
buradan da bakabilirsiniz...

bu arada page_header.php dosyasını orjinali ile değiştirdim fakat sonuç deişmedi, sadece hata satırı 504'e geldi...
veritabanı bozulmuş olabilir mi? ve de nasıl onarırım?

aslında bu dün ilk başlarda gözüküyodu, daha sonra şu duruma geldi, yine bir şey yapmadan kendiliğinden oldu:

Critical Error!
message_die() was called multiple times.

--------------------------------------------------------------------------------
Error #1
Could not add key use_ajax_preview in config table

Line : 49
File : /..../siteadresi/..../forum/includes/functions_mods_settings.php
SQL : INSERT INTO phpbb_config (config_name,config_value) VALUES('use_ajax_preview','1')

--------------------------------------------------------------------------------
Error #2
Could not query database for theme info

Please, contact the webmaster. Thank you.

sitemdeki foruma kayıtlı olan bir üye bügın bir ara foruma girebildiğini fakat sonradan yine bu hale geldiğini söüledi...
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu arada az önce ben de girebildim foruma, fakat tema ile ilgili hiç bir şey gözükmüyor sitede...google reklamları, bazı grafikler ve yazılar gözüküyor... css'yi yeniden yollamayı deneyeyim ama olmaz ki yine :S

hönk :S eski haline göndü, şu anda ilk hatayı veriyor... o page_header.php hatasını...

veritabanında sorun yok gibi, tekrar girebiliyorum fakat yine bembeaz her taraf :roll: kimse yardım edemiyor mu yaaa?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Plus versiyonun 1.53 aynı versiyon forumu seninkinin üstüne yüklemeyi dene yüklerkende contrib - install isimli klasörüleri sakın yükleme vede config.php yide yükleme bunlar dışındaki herşeyi var olan dosyalar ile değiştir.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hata veren dosyaları değiştirdiğimde olmadı, bir deneyeyim fakat olacağını pek zannetmiyorum...veritabanı ile ilgili yanlış bir yazımdan kaynaklanmış olması ihtimali yok mu? çünkü verdiği tüm hatalar veritabanı ile ilgili..
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya peki aklıma bir şey geldi, forumdaki cache klasörünün içini boşaltsam olur mu? ya da hangi dosyaları silmemem gerekli... :roll:
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

alla alla geçen gün tekrar page_header.php'yi gönderdim, düzeldi :S bu phpbb plus'ın amma saçmalıkları varmış bea :S
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir