Şimşek kullanıcısı ile ilgili

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Şimşek kullanıcısı ile ilgili

Mesaj gönderen sabri ünal »

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=2643

bu başlıkta geçen
şimşek yazdı:Eger Benim yazimda hatali insanlara küfür sayilabilecek bi yer olmussa öyle anlayanlardan özür diliyorum. Ama sabri bey
sen bu insanlarin icine yakismiyorsun senin gibi insanlar böyle siteleri lekeliyorlar.
bu iddiaya bir açıklama bekliyorum! madem forum genel tartışma, belki birileri cevap verebilir...

bir de şunu merak ediyorum, "Bu insanların içine yakışan" bir kaç örnek siz kendiniz sunabilir misiniz? Merak ettimde bu yakışıklıkları 8)
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

simsek yazdı:Unutmayin ki bizler sizlerin müsterisi sayiliriz.Siz bizim sayemizde ordasiniz bizde sizler sayesinde biseyler yapmaya calisiyoruz

bu kısmı dikkatimi çekti gece gözümden kaçmış..
bir konuda anlaşalım bizler burada ssk'lı kadrolu elemanlar değiliz, (esqare zam isterük :D)
bu konuyu şöyle görüyorum phpbb para ile satılan bir yazılım değil, bu sitede bulunma amacımız bildiklerimizi diğer insanlarla paylaşmaktır..
sitede cevap alamamak bir şikayet sebebi olamaz.. bir diğeri biz burda bildiklerimizi para ile satmıyoruz. verilen bilgi açısından ozaman hakkımı helal etmezsem nolcak ??..
kıymetini bilelim bu sitenin derim.
cause and effect
birşey arıyorsunuzki burdasınız, burda olduğunuz için bir şey aramıyorsunuz.. :D
Kullanıcı avatarı
MeQueR
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Şimşek kullanıcısı ile ilgili

Mesaj gönderen MeQueR »

sabri ünal yazdı:http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=2643

bu başlıkta geçen
şimşek yazdı:Eger Benim yazimda hatali insanlara küfür sayilabilecek bi yer olmussa öyle anlayanlardan özür diliyorum. Ama sabri bey
sen bu insanlarin icine yakismiyorsun senin gibi insanlar böyle siteleri lekeliyorlar.
bu iddiaya bir açıklama bekliyorum! madem forum genel tartışma, belki birileri cevap verebilir...

bir de şunu merak ediyorum, "Bu insanların içine yakışan" bir kaç örnek siz kendiniz sunabilir misiniz? Merak ettimde bu yakışıklıkları 8)
bence şimşek dışında herkes bu siteye yakışıyor özellikle de ben 8)

şaka maka gerçekten çok büyük emek harcıyorsunuz size hakkınızı nasılöderiz bilemiyorum :cry:
Kullanıcı avatarı
wdp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wdp »

yuh sabri unal mı yakışmıyor...

sabri unal bnm gördüğüm kadarıyla son 2 aydır phpbb paylaşımına en çok gerekli önemi veren kişidir.

birçok sitede en çok mod duyuran , yenilikleri bildiren kişidir...

bilen biliyor ztn...

;)
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Amnnn kendini bilmez birisi gelip 3-5 şey diyor sonrada onun tartışmasını yapıyoruz. Yok yani yapanlara yada cevap verenlere bişey demiyorumda deymez ki böyle biri içn tartışmaya bile.

Hem en yakışıklınız benem aha bakın :

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen GodBeach »

Alın size yakışıklı adam işte . gerçe istanbula gelince garda bulamadım onu bizim evde kalıcaktı :)
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

heytt yavrum benim yakışıklılığa bak çay demle tam moda yakışır bi yakışıklılık 8)
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

dj_akman yazdı:yakışıklılığa bak çay demle tam moda yakışır bi yakışıklılık 8)
Ooo bakıyorumda azınızdan bal damlıyor efenim :D .
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

NEFRİT Deli Yürek Gibi Çıkmışsın Vallaha tu tu maşşallah Nazar Değmesin :lol:
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir