Banka Mod Hata!!!

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Banka Mod Hata!!!

Mesaj gönderen dj_akman »

arkadaşlar banka mod kurdum şu hata var;

Kod: Tümünü seç

Warning: Division by zero in /home/forumevim/public_html/bank.php on line 68

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/bank.php on line 81

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 592

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 598

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 599
yardım pls?
Kullanıcı avatarı
tehlike_çanı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tehlike_çanı »

page_header dosyasını yeniden editle kardeş!
Sorun düzelecektir!
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

bank.php'yi tekrar yukleyip, sayfayi yenilemeyi denermisin bazen eksik yukluyor o esnada dusup baglaniyor ftp.
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yok ares abicim ben bu modu kaç kere yükledim hep bu hata yüzünden kaldırdım bu sefer kaldırmıcam yardımınızla inşallah çözcez.cash modla uyumsuz deseniz sitemde points system var bu sorunu çözelim lütfen
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Aslında Bank Mod'un kurulumu o kadar zor değil.. Sorun page_header dosyasında üstteki arkadaşın söylediği gibi yedeğini aldıysan tekrar yolla ve üzerindeki değişiklikleri çok dikkatli yap..

Düzelmezse tekrar söyle bakalm :)
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya page_headerle alakası yok arkadaşlar :(
Kullanıcı avatarı
mertcan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mertcan »

Banka Modu Ne işe Yarıyor?
polibo06
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Banka Mod Hata!!!

Mesaj gönderen polibo06 »

dj_akman yazdı:arkadaşlar banka mod kurdum şu hata var;

Warning: Division by zero in /home/forumevim/public_html/bank.php on line 68

bank.php 68 satırına bak(front page ile açarsan yanda sütün sayısı yazar)

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/bank.php on line 81

bank.php 68 yüüznden 81 satırda da hata var

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 592

tekrar 68 satırdan kaynaklanan bir hata

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 598

68 satır;)

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/bank.php:68) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 599
yardım pls?
arkadaş 68 satıra göz at....o sütunu düzeltirsen sorun kalkar
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

burda çözümler sölemişler ama anlayamadım dorusu :wink:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... &start=180
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yanlış bilgi içerdiği için tarafımdan silinmiştir..
En son HaYaL-eT tarafından 05.01.2007, 11:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tehlike_çanı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tehlike_çanı »

HaYaL-eT yazdı:Kesinlikle bir mesuliyet almıyorum.. Kendi bulduğum çözümü söylüyorum.

O kadar bilgim yok ama burada hata olarak başlıkların zaten gönderildiği yazıyor. Ben de düzeltmek için şunu yaptım.. Oldu

Page_header.php dosyasını aç.. 592, 598, 599. satırları sil...

Sonra bank.php dosyasını aç ve 81. satırı sil ve aynı dosyanın 68. satırında / işareti varsa - ile değiştir.. Valla biraz tuhaf oldu ama böyle oldu ben de :D

Not: Yedekleri almayı unutma..
swsiğin gibi çalışabilir!
çünkü sen hata veren satırları sildin , düzeltmedin ama o satırların çalışması gereken noktalarda ise işin zor!
yane mod yarım yamalak çalılşacaktır!
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Gayet düzgünce çalışıyor bende... Bir hata olursa bildiririm :)
polibo06
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen polibo06 »

HaYaL-eT yazdı:Gayet düzgünce çalışıyor bende... Bir hata olursa bildiririm :)
arkadaşım php dilinde "/" siliyorsun ne anlama geldiğini bilmediğim "-" ekliyorsun bunu neye göre yaptın anlamadım?umarım sorunsuz çalışır ama silmek ile sorunlar çözülür mü? bilemem....

dj akman verdiğin sitede de 69 satırda sorun varmış...sanırım bank.php de sorun var...

65-75 arasındaki kodları buraya yazabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum
Holyz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Holyz »

bendede aynen

Warning: Division by zero in /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php on line 69

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php:69) in /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php on line 81

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php:69) in /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/includes/page_header.php on line 900

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php:69) in /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/includes/page_header.php on line 906

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/bank.php:69) in /home/metallica/domains/metallicafantr.com/public_html/includes/page_header.php on line 907

bunu verdi ben ne yapmam gerek ?
karga9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen karga9 »

Arkadaşlar bu hatanın nedenini söylüyorum:

Bunun hiçbir şeyle alakası yok sadece kontrol panelinden Bank configuration seçeneğinden faiz oranına bişi yazmamışsınız.Ve 86400 bir gün demek oluyor. :wink:
Akıl Yaşta Değil Baştadır!
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir