Geniş Kapsamlı bi Soru..

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
strahd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Geniş Kapsamlı bi Soru..

Mesaj gönderen strahd »

Forumum plus 1.53.. phpBB2 Sürümüm 2.21 ve dönüştürücüler başlığı altındaki bi başlık altındaki yolları izleyerek normale geçmek istedim. Forum yedeğimi ve database yedeğimi her ihtimale karşı aldım. Yolları izlerken bir hata ile karşılaştım ve yedekleri geri yükleyerek forumumu eski kaldığı yerden kullanmaya başladım ancak; kimi zaman (özellikle açılan konulara cevap yazarken alttaki hata gibi bir çok hata ile karşılaşıyorum)

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

Bunun yanında özel mesaj göndermede emailer.php (tam emin değilim) gibi bir çok *.php dosyalarda hata veriyor. Dikkatimi çeken farklı bir hata ise,

Parse error: parse error in C:\Inetpub\vhosts\blackdesignstyle.com\httpdocs\forum\cache\tpl_m9BBLite.posting_topic_review.php on line 69.

bunu herzaman değil, ara ara veriyor. Yani bi başlığa cevap yazarken üstte bulunan;

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

hatayı versede, o cevap forumuma gidiyor. yani Başlık cevaplanmış oluyor. Sizce bu sorunum nedir? ve ben bu problemimi nasıl aşarım?

Teşekkürler iyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
strahd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen strahd »

Güncel! :?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

istersen tabloları onar diyerek onarmayı dene db yedeğini (sağlamını) geri yükleediysen bir sorun olmamalı kaldığı yerden devam eder.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir