[MOD] The last Five and the Five popular / En son popüler...

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
Mycom
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mycom »

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5' at line 3

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 354
File : index.php

Bende yukarıdaki hatayı verdi..SQL Sorgusunu yapmam gerekiyomus..Ancak "Sorgu kodları " ne oldugunu bilmediğim için yapamıyorum..phpmyadmin'e girdim sql sorgu penceresini açtım ama yazacağım kodları bilmediğimden yapamıyorum..Yardım...
emreet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen emreet »

Bende de yukarıdaki hatayı verdi :(
İlk önce normal çalışıyordu. Daha sonra siteye girdiğimde bu hata ile karşılaştım. Kaldırmak zorunda kaldım hemen :(
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Bu Modda sql sorgusu yokki. Dosyaları tekrar Gözden geçirin hata yapmışsınız
:arrow: Sorun şurda olmuş index.php dosyasını editlerken hata yapmışsınız kontrol edin
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
emreet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen emreet »

phpbbhacks'den alıp kurdum sorun çıkmadı.
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caosonline »

Hocam kayıtlı üye girdiğinde normal çalışıyor ama
misafir ana sayfadayken aşağıdaki hatayı veriyo.

Could not retrieve recent topics

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_l

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 347
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caosonline »

color grups ve admin junior kullanıyorum onun etkisi olabilirmi
Kullanıcı avatarı
mert1i
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mert1i »

Baştan sona kadar okudum ama bendeki hatamı yoksa eksiklikmi desem kimsenin başına gelmemiş...
tek seferde bende foruma eklemeyi başardım ama
Bende bu populerlikle ilgili yazılar hiç görünmüyor üsteolması gereken ..
//------------------------------------------------------------------------
// Top Topics on Index 1.1.0 - Begin Code Addition
//
$lang['TopicsRecent'] = "Recent Topics";
$lang['TopicsPopular'] = "Popular Topics (by reply)";
$lang['TopicsPopularView'] = "Popular Topics (by view)";
//
// Top Topics on Index 1.1.0 - End Code Addition
//------------------------------------------------------------------------
ben bunu göremiyorum forum ana sayfasında yeri boş.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. teşekkürler..
erggun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen erggun »

index.php ya eklemiş olduğunuz

Kod: Tümünü seç

LIMIT 0,20';  
ve

for( $i = 0; $i < 20; $i++ ) 

20 yerine kaç konu istiyosanız yazın..

lang_main.php deki

$lang[

'TopicsRecent'] = "En Son 20 Konu"; 
$lang['TopicsPopular'] = "En Çok Cevaplanan 20 Konu"; 
$lang['TopicsPopularView'] = "En Çok Görüntülenen 20 Konu"; 

leri de değiştirin....
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

ilk sayfada yapılan ayarlamayla mesaj gösterimi 10 oldu tamam gayet güzel çalışıyor fakat bir şey istiyorum

mesela en çok okunan mesajlar 1232332 22333 olduğu zaman en sonradan açılan daha önemli konular hiç bi zaman yetişemeyecek yani en çok okunan değil ilk başlarda açılıpta en çok okunan mesaj olmuş olacaklar...

yani her ay sıfırlamanın yöntemi nedir sonra bu ay en çok okunanlar diyebilelim sonrada altına bir forum linki verip geçen aylara bak diyelim ordada her ayın en çok okunanları olsun böylece dahada iyi olur saygılar...
Yardımlaşmak Güzeldir:)
DeviLLe
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DeviLLe »

merhaba öncelikle çok işe yarayan ve görsel açıdan güzel bişey ama benim bi sorunum var.

sitemde nuke kullanıyorum bu modulü kurdum hallettim çok güzelde durdu ama sorunum linkler.
nuke yi html ye çevirdiğimden linkleri rastgele oluşturuyor mesela http://www.xx.com/ftopict-3882.html ama bu kurduğum modülün linkleri aynı konuya http://www.xx.com/viewtopic.php?t=3882 şeklinde gitmeye çalışıyor sayfa bulunamıyor hatası veriyor.

sizce bu sorunu nasıl ortadan kaldırırım?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

DeviLLe yazdı:merhaba öncelikle çok işe yarayan ve görsel açıdan güzel bişey ama benim bi sorunum var.

sitemde nuke kullanıyorum bu modulü kurdum hallettim çok güzelde durdu ama sorunum linkler.
nuke yi html ye çevirdiğimden linkleri rastgele oluşturuyor mesela http://www.xx.com/ftopict-3882.html ama bu kurduğum modülün linkleri aynı konuya http://www.xx.com/viewtopic.php?t=3882 şeklinde gitmeye çalışıyor sayfa bulunamıyor hatası veriyor.

nuke ile phpbb forum sistemi aynı değil.. senin kullandığın nuke forum buradaki modları kullanamaz.. nuke forumu farklı kodlara sahip bir yapıdır. bu nedenle aynı olmaması yüzünden bu hata ile karşılaştın.
Kullanıcı avatarı
caglar_1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caglar_1903 »

3 (4 if you have Russian language installed)

bu ne demek oluyor arkadaşlar yani ben bu klasör yerine türkce klasörünü editlesem ne olur acaba???
DeviLLe
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DeviLLe »

cupra yazdı:
DeviLLe yazdı:merhaba öncelikle çok işe yarayan ve görsel açıdan güzel bişey ama benim bi sorunum var.

nuke ile phpbb forum sistemi aynı değil.. senin kullandığın nuke forum buradaki modları kullanamaz.. nuke forumu farklı kodlara sahip bir yapıdır. bu nedenle aynı olmaması yüzünden bu hata ile karşılaştın.

hiç bir şekilde bu olayı kullanamam mı ben nukedeki forumumda ?
Kullanıcı avatarı
caglar_1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

caglar_1903 yazdı:3 (4 if you have Russian language installed)

bu ne demek oluyor arkadaşlar yani ben bu klasör yerine türkce klasörünü editlesem ne olur acaba???
Kullanıcı avatarı
caglar_1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5' at line 3

Line : 354

üye olmayanlara böyle görünüyor site..
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir