phpbb logosunu nasıl değiştirecem
phpbb logosunu nasıl değiştirecem
phpbb logosunu nasıl değiştirebilirim.bilgi verirseniz sevinirim.
Re: re
templates/Jet/images/logo_left.gifmusezi yazdı:bu temanın logosunu nasıl değiştirecem.bu logo_phpBB.gif isimde bi şey yok
GOLOT profilinizdeki siteyi inceledim.Siz bunları yapamazsınız, bunları yapabilmek için ya lycostan (ücretsiz) yeni bir hesap açacaksınız ya da ücretli hosting alacaksınız.Free phpBB forum kurdurtan siteler sadece kendilerinin belirttikleri MOD ları kullandırtabiliyorlar, başka şekilde dosya değiştirmeniz/eklemeniz/MOD kurmanız mümkün değildir.Umarım anlatabilmişimdir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Arama yapınız. phpBB Kurulumu (Lycosta) makalesinde gerekenler anlatıldı.Lütfen phpBB2.x - Butonlar, Logolar, Bannerler forumuyla alakasız sorular sormayın, ilgili forumdan sorun.

jet teması kulanıyorum ordada logo_left.gif dosyasını aynı şekilde deiştirdim ama bir değişiklik olmadı ?taNGo yazdı:templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif buradaki logo_phpBB.gif resminin yerine kendi istediğiniz aynı isimde bir logoyu kullanabilirsiniz.
2.0.18 de yönetim panelinde own logo secenegi vardı su anda 2.0.19 yukledim ama bunda yok. nasıl deiştirebilecem kullandıgım temada logoyu ... !?
Logoya/Resime sağ tıklayıp özelliklere gelin, oradan Adres (URL) kısmında yazan yolu FTP den bulup o resmi değiştirin. Bu kadar basit.

aklıma gelmemişti sagol

templates/Jet/images/left_logo.gif link aynı burdakini istedigimle deiştirdim ama logo yine de aynı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir