[MOD] The Blog Mod 0.2.4 Beta
[MOD] The Blog Mod 0.2.4 Beta
Merhaba Arkadaşlar nuhsalih arkadaşımızın verdiği blog modu 0.2.3 versiyonuydu bu ise 0.2.4 tür.tabi ki beta gene.
MOD DOWNLOAD ADRESİ: Burdan
Arkadaşlar Bu Modun Türkçeleştirilmesini nuhsalih yapmıştı fakat ben incelediğimde baya bi kısmı ingilizce kalmıştı.Türkçeleştirmelerini iki dosyanın en baştan ben yaptım ve iki dosyanın da yaklaşık şu an %85-%90 bölümü türkçe.Bazı Yerler Yanlış Çevirilmiş Olabilir (Hiç Sanmıyorum Ama) Kusra Bakmayınız.
TR Dil Dosyası Modla Beraberdir.Ayrıca Modun Kurulumunu da Türkçeleştirdim yani sonrasına ekle kısımlarını falan büyük bi iş değil ama olsun.Demoyu da Download Adresinde Bulabilirsiniz.Zaten Demo nuhsalih abinin verdiği resim aynıdır.oraya upload ettim ben nese hadi size iyi günler arkadaşlar
MOD DOWNLOAD ADRESİ: Burdan
Arkadaşlar Bu Modun Türkçeleştirilmesini nuhsalih yapmıştı fakat ben incelediğimde baya bi kısmı ingilizce kalmıştı.Türkçeleştirmelerini iki dosyanın en baştan ben yaptım ve iki dosyanın da yaklaşık şu an %85-%90 bölümü türkçe.Bazı Yerler Yanlış Çevirilmiş Olabilir (Hiç Sanmıyorum Ama) Kusra Bakmayınız.
TR Dil Dosyası Modla Beraberdir.Ayrıca Modun Kurulumunu da Türkçeleştirdim yani sonrasına ekle kısımlarını falan büyük bi iş değil ama olsun.Demoyu da Download Adresinde Bulabilirsiniz.Zaten Demo nuhsalih abinin verdiği resim aynıdır.oraya upload ettim ben nese hadi size iyi günler arkadaşlar
yok abi gerçekten yarısından çoğu ingilizce özellikle admin dosyası ben baya bi türkçeleştirdim
mesela
//
// Error Messages
//
bu kısmı hiç türkçeleşmemiş nuhsalih abide ben bu kısmı trleştrdim yani hata mesajlarını ben trleştirdim ondan sonra
//
// Weblog CP
//
kısmı ingilizce çoğunlukla ben bu kısmı da trleştirdim
burayı sölemek istemiorum ama
//
// Weblog Posting Page
//
kısmından sonrası full ingilizce..
yani 262.satırdan itibaren ben bu kısmıda trleştirdim biraz karşılaştırırsan trleştirmeyi anlarsın abicim
mesela
//
// Error Messages
//
bu kısmı hiç türkçeleşmemiş nuhsalih abide ben bu kısmı trleştrdim yani hata mesajlarını ben trleştirdim ondan sonra
//
// Weblog CP
//
kısmı ingilizce çoğunlukla ben bu kısmı da trleştirdim
burayı sölemek istemiorum ama
//
// Weblog Posting Page
//
kısmından sonrası full ingilizce..
yani 262.satırdan itibaren ben bu kısmıda trleştirdim biraz karşılaştırırsan trleştirmeyi anlarsın abicim
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
burdan devam http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=4727
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir