[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]
5.0.0 kullanıcıları için db güncellemesi yok. sadece 5.0.1'in dosyalarını eskileriyle değiştirecekler..
logfile kısımlarını değiştirmelerine gerek yok.
logfile kısımlarını değiştirmelerine gerek yok.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
cracker tracker g5 5.0.2 yayınlandı..
ilk mesajda zaten link güncel..
5.0.1 versiyona sahip kullanıcılar aşağıdaki dosyayı editleyip geri kalan eski dosyaları, 5.0.2 versiyonun dosyalarıyla değiştirsinler database güncellemesi yok.
log dosyalarını tekrar atmanıza gerek yok
bu güncellemede php yorumlayısıcısı ve dosya taramada "dosya silindi" eklentisi eklenmiş.
ilk mesajda zaten link güncel..
5.0.1 versiyona sahip kullanıcılar aşağıdaki dosyayı editleyip geri kalan eski dosyaları, 5.0.2 versiyonun dosyalarıyla değiştirsinler database güncellemesi yok.
log dosyalarını tekrar atmanıza gerek yok
bu güncellemede php yorumlayısıcısı ve dosya taramada "dosya silindi" eklentisi eklenmiş.
Kod: Tümünü seç
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/usercp_sendpasswd.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
if ( $userdata['ct_last_pw_reset'] >= time() )
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, sprintf($lang['ctracker_pwreset_info'], $ctracker_config->settings['pwreset_time']));
}
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
if ( $row['ct_last_pw_reset'] >= time() )
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, sprintf($lang['ctracker_pwreset_info'], $ctracker_config->settings['pwreset_time']));
}
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$new_time = time() + $ctracker_config->settings['pwreset_time'] * 60;
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
// Compatibility trick
(empty($new_time))? $new_time = time() + 20 * 60 : null;
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM
DaTe base güncellemesi hiç olmaz olur mu ?AlleRGy yazdı:page_header.php de bir değişiklik yapılıyor.db güncellemesi yok.dosyalar ekleniyor.bu kadar.
Siz date base yi güncellemez iseniz nasıl veriyonu admin panelde 5.0.1 diye gözükecek ?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Arkadaşlar includes/usercp_sendpasswd.php deki değişikliği yaptım ama şimdide şifremi unuttum deyince sürekli şu hatayı veriyor
- Güvenlik sebepleri nedenlerinden dolayı her 20akikada yeni bir şifre göndermeniz mümkün değildir. Bir sorun yaşıyorsanız, lütfen Site Yöneticisiyle iletişime geçin!
Veritabanı güncellemesi yok son iki güncellemede de. Sürüm numarası veritabanında tutulmuyor artık...
root/ctracker/constants.php
root/ctracker/constants.php
/*
* Constants we need
*/
define('CTRACKER_VERSION', '5.0.2'); // CrackerTracker Version
define('CT_FIRST_ADMIN_UID', '2'); // UserID of the first Admin
evet database güncellemesi yok açıkladığım gibi.. böyle güncellemeye can kurban.. koly oluyor... ct4 serisindeki güncellemeleri hatırlasanıza zor oluyordu 

Ya Benim problemim ne olacak kimsenin bir fikri yokmu yardımcı olun arkadaşlarcrowzer yazdı:Arkadaşlar includes/usercp_sendpasswd.php deki değişikliği yaptım ama şimdide şifremi unuttum deyince sürekli şu hatayı veriyor
Yardımcı olursanız sevinirim
- Güvenlik sebepleri nedenlerinden dolayı her 20akikada yeni bir şifre göndermeniz mümkün değildir. Bir sorun yaşıyorsanız, lütfen Site Yöneticisiyle iletişime geçin!
eğer aynı ipden sürekli girmişssen kilitlenmiş olabilir..
ip değişikliği yap ben şifremi unuttum sayfasına grebiliyorum..
ip değişikliği yap ben şifremi unuttum sayfasına grebiliyorum..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
5.1 KULLADIODUM BİR SORUNUM YOKTU GÜNCELLEMEYİ YAPTIM FAKAT AYARLARDAN BİR SEY DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE BÖLE BİR SORUNLA KARSI KARSIYA KALDIM!
CBACK CrackerTracker veritabanı işlemini doğru bir şekilde gerçekleştiremedi.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://www.geyikist.kayyo.com/resimler%20(99).jpg" border="0" a
INSERT INTO phpbb_ctracker_backup (`config_name`, `config_value`) VALUES ("site_desc", "")
Line : 632
File : class_ct_adminfunctions.php
CBACK CrackerTracker veritabanı işlemini doğru bir şekilde gerçekleştiremedi.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://www.geyikist.kayyo.com/resimler%20(99).jpg" border="0" a
INSERT INTO phpbb_ctracker_backup (`config_name`, `config_value`) VALUES ("site_desc", "")
Line : 632
File : class_ct_adminfunctions.php
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir