Sitedeki moderatörler için birer eposta adresi açacağım ancak herkese cpanel şifresinide vermek istemiyorum. Açmış olduğum mailleri nasıl okuyabilirler cpanele girmeden?
Teşekkürler;
Mailleri cpanelden okumaya mecbur muyum?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Mailleri cpanelden okumaya mecbur muyum?
Halil UZCAN
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah
)
Kısa bir süre sonra sitemi tamamlayacağım ( İnşallah

herkesin cpanel şifresini bilmesine gerek yok, kendi mail adresi ve şifreleriyle http://www.siteadresi.com/webmail sayfasından girebilir.
Ayrıca SMTP ve POP sunucularını mail.siteadresi.com şeklinde ayarlayarak Outlook Express kullanarakta gene kendi kullanıcı adı ve şifreleriyle okuyabilirler.
Ayrıca SMTP ve POP sunucularını mail.siteadresi.com şeklinde ayarlayarak Outlook Express kullanarakta gene kendi kullanıcı adı ve şifreleriyle okuyabilirler.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Öte yandan sitene doğru düzgün bir mail sistemi kurarak gelen maillerine bakabileceğin gibi üyelerinede mail dağıtabilirsin.
1- Piyasada bedava ve iyi olan hiç bir mail sistemi yok
2- Warez sitelerinden bulup kulanman durumunda yakalanma ve siten kapanma riski büyük
3- En iyisi ESQARE nin dediği
1- Piyasada bedava ve iyi olan hiç bir mail sistemi yok
2- Warez sitelerinden bulup kulanman durumunda yakalanma ve siten kapanma riski büyük
3- En iyisi ESQARE nin dediği

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir