***Ftp sorunu (The server forcibly closed the connection.)

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

***Ftp sorunu (The server forcibly closed the connection.)

Mesaj gönderen er-13 »

The server forcibly closed the connection.
This normally results from a loss of the connection due to a timeout or a server reboot.
1) Please try connecting to the server again later.
2) You may verify that the problem is not local by trying to connect to an alternate server.

ftp den dosya atarken bu hata mesajını alıyorum bir tane dosya atınca sorun yok ama birden çok yollayınca bununla karşılaşıyorum hostumdan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü birbaşka hostumda denedim 5-6 dosya birden atmayı sorunsuz upload etti. bu sorunu nasıl düzeltebilirim hostumada mail attım onalrdan da cevap bekliyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa onlarada bilgi açısından gelen maili buraya atarım ama kim bilir ne zaman cevap gelir. yardımlarınızı bekliyorum teşekürler...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Siteni http://uni.cc den açmışsın belkide bunu bir tür koruma olarak yapmış olabilrler. Sana http://www.pandela.com dan site açmanı tavsiye ederim.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

yok uni.cc den alan adımı aldım sorun kayyoda sanırım mail de attım cevap vermiyorlar nedendir bilmem önceden yarım saatte tık cevabı gelirdi şimdi iki gün oldu hala bekliyorum ftp de sorunları var sanırım bu aralar..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Olabilir yada aynı anda yüzlerce kişi FTP den aynı anda bağlanıp dosya transferi yapıyorsa o anda böle sorunlar çıkması doğaldır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kara Murat »

evet aynı sorun bendede var..Bir türlü baglantı kuramıyorum.Kayyo ile baglandıgı zaman ise aşırı yavaş.Nerdeyse işlem yapmak imkansız..
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackxien »

bazen böyle sorunlar olur aşırı yüklenmeden dolayı ama sonra düzelir..;)
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

Özellikle kayyo'nun ftp'si tam bir ölüm... Hiç çalışmıyor, ftp'den hiç bir şey atamıyorum kayyo'dan. Bu yüzden kayyo'yu önermiyorum. Ben çalıştıramadım ftp'yi...
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

ftp Programında Sorun Vardır. kayyo Sanırım Filezillayı Öneriyor Ama Ben Cutftp'yi Öneriyorum bunu kullanın
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikret34 »

genelde bütün hosting firmalarında güvenlik duvarı vardır. Bence cuteFTP kullan. Bu hatayı verdiginde transfer all seçenegini seçerek aktarıma devam edersin.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir