sql backup ile ilgili küçük bi soru

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
fatihbaz

sql backup ile ilgili küçük bi soru

Mesaj gönderen fatihbaz »

arkadaşlar benim sitede sql backup modu yüklü ve sitenin yedegini bu şekilde alabiliyorum sadece.başka yollarda var ama bende işe yaramıyor :) herneyse sorum şu;sql backup modunda sql dosyasını pc ye indiriyorum zaten,ama az önce baktıgımda ftp de de admin klasörü içerisinde backup adlı bi dosya ve onun içerisinde de dosyalar gördüm...klasör ismi ve dosya uzantıları zaten site yedegi oldugunu gösteriyor.ben admin panelden aldıgım yedegi zaten pc ye indiriyorum ayrıca ftp de durması gerekiyor mu?yani admin klasörü içerisindeki backup dosyasını silmem yada içerisindeki dosyaları silmem bi sorun teşkil eder mi?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

zaten bilgisayarına oradaki dosyayı yüklüyorsun.Eğer aldıysan yedeği onu silebilirsin.Ayrıca yönetim panelinden yedeği aldığın yerde silme seçeneği olacak, oradan silersen ftp'dende silinir. ;)
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
fatihbaz

hııım,bak ben yönetim paneline hiç bakmadım :) ftp ye baktım backup dosyasının içerisinde bisürü dosya var.....yönetim panelinden sileyim bakayım,teşekkürler :D
fatihbaz

yönetim panelinden sildim ama ftp de backup klasöründe bisüre dosya var yinede :)

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

backup alırken arada kesilmeler olmuştur yarım dosyalardır onlar..

admin/cache kalsöründe .htaccess ve index.htm hariç herşeyi silebilirsin.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir