veritabanı nasıl kurucam...

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
burak_1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

veritabanı nasıl kurucam...

Mesaj gönderen burak_1912 »

arkadaşlar veritabanını istiyor en son aşama olarak ama bunu yapamıyorum...(hosting kayyo)....bunu nası upload edicem yani hangi dosyayı gostericem veritabanı olarak...yardımlar için teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kayyo ya üye olduğunda sana bir aktifleme maili gelmiştir orada gereken tüm bilgiler var.
şöyle olması lazım:

mysql01.kayyo.com
kullanıcı adın(veritabanı adı)
kullanıcı adın
şifren
burak_1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

arkadaşlar sorum anlaşılmadı galiba..phpbbmyadmin SQL bölümünden veritabanı yaratmam gerektiği söyleniyor..veritabanı yaratmadan install sayfasına yazıyorum sadece veritabanını ondan sonra install yapmıyor critial error veriyor database ile ilgili...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kayyoda yeni veri tabanı yaratamazsın, üye adınla aynı isimde bir veri tabanını kendileri yaratıyorlar ve sanada yenisini yaratma izni vermiyorlar....
burak_1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tekrar tekrar atıyorum dosyaları herşeyi tam yapıyorum start install dediğimde database error veriyor bende anlamadım bi türlü nerede yanlış yaptığımı database server name localhost acaba burada mı bir hata var...yardımlar için tekrar teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Darkcode
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen Darkcode »

burak_1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

9 -) Artık sitenizin phpmyadmin indesiniz.Burda sql sorgu penceresini açın aşağıdaki gözat butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan sitenizin veritabanını seçin git tuşuna basın..

beni düşündüren burası yani yapamadığım taraf...kalan herşeyi normal olarak yaptım kurulumu flash olarak ta izledim....
Kullanıcı avatarı
Darkcode
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen Darkcode »

Orasinin db olusturma ile alakasi yok
Yedek yuklemek icin kullaniyorsun orayi
Kurdugun zaman sql i sorgulatiyor phpbb senin birdaha sorgulatmanin manasi ne
burak_1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam kardeşim onuda denedim veritabanı ile ilgili hiçbirşey yapmadım sadece adını yazdım...bu sefer yine aynı hata veriyor start install deyince...kusura bakma senide yordum...

phpBB : Critical Error
Could not connect to the database

$dbhost = 'mysql01.kayyo.com';
$dbname = 'kullanıcı isminiz';
$dbuser = 'kullanıcı isminiz';
$dbpasswd = 'kayyo daki şifreniz';

acaba burada mı bir sorun var config.php'de... :?:
En son burak_1912 tarafından 23.09.2006, 13:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

burak şimdi senın üyeligin kayyodanmı ? aldıgın adresi söylersen install evresinde ne yazmanı söyleyebilirim
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

burak ya sen bazı şeyleri yanlış yazmışsın (ama eğer o listedeki gibi yazdıysan doğru) yada kayyoda sorun var, çünkü veri tabnına ulaşılamıyor diyor o mesajda.. aslında bu sabahtan beri kayyoda bişeyler var benim sitemde kayyoda ve bi türlü siteyi açmıyor yada çok yavaş açıyor, ücretsiz hostun yahnisi bukadar oluyor...
burak1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen burak1912 »

peki arkadaşlar sağlam bir host veren bir yer yok mu aslında neresi olursa olsun problem olabilir ama funpic,lycos veya diğerleri mi daha iyi....??
burak1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

http://img86.imageshack.us/img86/6029/adszmu0.png

install sayfasını aynen böle dolduruyorum yine aynı sorun yine aynı...

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

dili türkçe yap eğer dil paketini yüklediysen,
2.si de orada local host yazan yere mysql01.kayyo.com yazacan...
burak1912
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pikachu arkadaşım çoook teşekürler 1 haftadır uğraşıodum..minnettarım sana Tekrar sağolasın..

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir