kayyodan üyelik alamıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
kayyodan üyelik alamıyorum
arkadaşlar kayyodan ikinciye üyelik almayı denedim olmadı neden olabilir acaba ?yadımlarınız için şimdiden teşekkürler
hotmail zaten ne kadar mail varsa hepsini junk maile gönderiyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kayyodaki sorunu çözen adam = NEFRİT
Uygulanacak Çerçeve :
1- http://www.ttnet.net.tr sitesine git
2- ADSL bağlantın varsa adsl üyelik numaran ile e mail hesabı aç
3- Açtığın hesap ile kayyodaki forumuna git
4- Admin paneline gene ayarlara gir
5- SMTP bağlantısını AÇ
6- SMTP SERVER kısmına : mail.ttnet.net.tr yazacan
7- Kullanıcı vede şifre kısmına ttnetteki üyelik bilgilerili yazacan
8- üye adını yzarken nefrit@ttnet.net.tr DEĞİL
9- sadece nefrit yazacaksın tabii nefrit örnek sen kendi üyelini yaz
10 - Tüm ayarları kaydet ve hemen dene hotmaile ve heryere mail gidecek
11- Hotmaile just linke gidecek ama gidecek
Mynet, yenimail, hotmail de dağil olmak üzere tüm SMTP sitelerini denedim sadece TTNET.NET.TR sitesi en iyi performansı verdi hemen hesap açın nefrit hayatınızı kolaylaştırmaya devam edecektir KEM KÖMM
Uygulanacak Çerçeve :
1- http://www.ttnet.net.tr sitesine git
2- ADSL bağlantın varsa adsl üyelik numaran ile e mail hesabı aç
3- Açtığın hesap ile kayyodaki forumuna git
4- Admin paneline gene ayarlara gir
5- SMTP bağlantısını AÇ
6- SMTP SERVER kısmına : mail.ttnet.net.tr yazacan
7- Kullanıcı vede şifre kısmına ttnetteki üyelik bilgilerili yazacan
8- üye adını yzarken nefrit@ttnet.net.tr DEĞİL
9- sadece nefrit yazacaksın tabii nefrit örnek sen kendi üyelini yaz

10 - Tüm ayarları kaydet ve hemen dene hotmaile ve heryere mail gidecek
11- Hotmaile just linke gidecek ama gidecek

Mynet, yenimail, hotmail de dağil olmak üzere tüm SMTP sitelerini denedim sadece TTNET.NET.TR sitesi en iyi performansı verdi hemen hesap açın nefrit hayatınızı kolaylaştırmaya devam edecektir KEM KÖMM

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
kayyo bedava hizmet karşılığında sisteminin nasıl çöktüğünümü test ediyor acaba..
inşallah kısa bir süre sonra bedava hizmetten vazgeçmezler..
gönüllü denek

gönüllü denek

| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
cupra sana kesinlikle katılıyorum en başlarda bildiğim kadarıyla e-mail sistemlerinde bir sorun yoktu çoklu kullanıcılara rahatlıkla gönderiliyordu ancak şimdi kısıtlamalara başladı dilerim db ve ftp alanındanda kısıtlamaya gitmezcupra yazdı:kayyo bedava hizmet karşılığında sisteminin nasıl çöktüğünümü test ediyor acaba..
gönüllü denek

ben olsam bu işi 2 şey için yapardım
1. gönlüm zengindir, vatanımın insanları faydalansın
2. ticari, marka tanınırlığı, marka oluşturma
3. yeteneklerimi geliştirmek
4. hiçbiri, gönlüm hoş olsun..

tabi biraz esprili yaklaşıyorum ama bakın funpic olayına reklam scripti koydu bile..
o yüzden basit html siteniz varsa tamamdır ama forum işine gireceksek, host alın derim.
forum alırkende hostlardan, 15 20 ytl'ye daha kıyıp güvenilir yerlerden alın..
1. gönlüm zengindir, vatanımın insanları faydalansın
2. ticari, marka tanınırlığı, marka oluşturma
3. yeteneklerimi geliştirmek
4. hiçbiri, gönlüm hoş olsun..

tabi biraz esprili yaklaşıyorum ama bakın funpic olayına reklam scripti koydu bile..
o yüzden basit html siteniz varsa tamamdır ama forum işine gireceksek, host alın derim.
forum alırkende hostlardan, 15 20 ytl'ye daha kıyıp güvenilir yerlerden alın..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir