phpBB Security 1.0.2 Kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)
Farketmez, bu kodları değiştirmeden MOD'da belirtilen eklemeleri bu kısımlarda yapın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
yedim kafayi siteme giremiyorum sifre istiyor
.phpbbsecurity dosyasina sunu yazdim
rename.htaccess dosyasina sunu yazdim
rename2.htaccess dosyasina sunu yazdim
FTP de dediyiniz gibi isimlerini deyistirip dogru yerlere gönderdim giremiyorum
SORULAR
1.- admin:MQfWd.lSH6dR6
panel:MQBN5F0EkDCf.
sorduyunda yukari MQfWd.lSH6dR6
sorduyunda asagi MQBN5F0EkDCf.
Deniyorum girmiyor komple deniyorum girmiyor hic bir sekilde giremedim yani
2.- bunlari FTP ye yükledikten sonra görünmüyor nedense bende kayboluyor tekrar yoladigimdada üstüne yazmak istemyior yokmus gibi davraniyor ama yinede sifre istiyor demeki var bu server ayarlarindanmi kaynaklaniyor aceba ?
.phpbbsecurity dosyasina sunu yazdim
Kod: Tümünü seç
admin:MQfWd.lSH6dR6
require valid-user
AuthType Basic
AuthName "phpBB Security"
AuthUserFile "/home/{USERNAME}/public_html/.phpbbsecurity"
<Files .phpbbsecurity>
deny from all
</Files>
<Files .phpbbsecurity>
deny from all
</Files>
require valid-user
AuthType Basic
AuthName "phpBB Security"
AuthUserFile "/home/cpanel kullan?c? ad?n?z/public_html/.phpbbsecurity"
FTP de dediyiniz gibi isimlerini deyistirip dogru yerlere gönderdim giremiyorum
SORULAR
1.- admin:MQfWd.lSH6dR6
sorduyunda yukari MQfWd.lSH6dR6
sorduyunda asagi MQBN5F0EkDCf.
Deniyorum girmiyor komple deniyorum girmiyor hic bir sekilde giremedim yani
2.- bunlari FTP ye yükledikten sonra görünmüyor nedense bende kayboluyor tekrar yoladigimdada üstüne yazmak istemyior yokmus gibi davraniyor ama yinede sifre istiyor demeki var bu server ayarlarindanmi kaynaklaniyor aceba ?
admin:MQfWd.lSH6dR6
Bu şekilde zaten giremezsiniz.Belirlediğiniz şifrenin şifrelenmiş halidir bu. htaccess dosyası için belirlediğiniz şifrenin ilk halini girin (tekrar şifrelenmeden önceki halini)
Bu şekilde zaten giremezsiniz.Belirlediğiniz şifrenin şifrelenmiş halidir bu. htaccess dosyası için belirlediğiniz şifrenin ilk halini girin (tekrar şifrelenmeden önceki halini)

Bu modulden fazgectim belki sakinlesince denerim beynim durdu
simdilik mola cevap icin tsk tango onuda denemistim sanirim ama olmadi bir kac gün sonra yine denerim biraz dinlensin beynim .
Bir soru sorayim yeri deyil ama su baba modülleri bir araya getirip icine sql datebanki koysa biri herkes su kodu kaldir su kodu sil olmasa yani ve buna bir isim versek gelismesine yardimci olsak bu sayfada yayinlasak ve phpbb versiyonu yükseldikce bizde update yapsak yada arada bir yeni bir modul ekleyip tekrar sunuma koysak olmazmi
ben simdi mesela
phpbb 2.19
1.-anti_robot_login
2.-Mesaja resim ekle
3.-Contentin balon icinde gösterimi
4.-attachment_mod
5.-Gizli link modu ( hidden )
6.-Google Reklami her topicden sonra ( burdaki gibi )
Kurdum hepsini , böyle bisi hazirlayip sunmak yanlismi olur

Bir soru sorayim yeri deyil ama su baba modülleri bir araya getirip icine sql datebanki koysa biri herkes su kodu kaldir su kodu sil olmasa yani ve buna bir isim versek gelismesine yardimci olsak bu sayfada yayinlasak ve phpbb versiyonu yükseldikce bizde update yapsak yada arada bir yeni bir modul ekleyip tekrar sunuma koysak olmazmi
ben simdi mesela
phpbb 2.19
1.-anti_robot_login
2.-Mesaja resim ekle
3.-Contentin balon icinde gösterimi
4.-attachment_mod
5.-Gizli link modu ( hidden )
6.-Google Reklami her topicden sonra ( burdaki gibi )
Kurdum hepsini , böyle bisi hazirlayip sunmak yanlismi olur
Olabilir, ama bu premoded haline girer.Şu an için phpBB'ye göre yükleme vermek daha doğru olur.Fakat ilerleyen zamanlarda bunun gibi en çok kullanılan MOD'larla beraber bir premoded oluşturabiliriz .

arkadaşlar ;
includes/phpbb_security.php dosyasını açıp aşağıdaki şekilde değiştiriyoruz.
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_max_admins';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'admins_allowed';
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_max_mods';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'mods_allowed';
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_use_max';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'block_unwanted';
yazıyo ama bul dedigi yerler yok phpbb_security.php de
includes/phpbb_security.php dosyasını açıp aşağıdaki şekilde değiştiriyoruz.
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_max_admins';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'admins_allowed';
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_max_mods';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'mods_allowed';
Kod:
BUL
return 'phpBBSecurity_use_max';
Kod:
BUNUNLA DEĞİŞTİR
return 'block_unwanted';
yazıyo ama bul dedigi yerler yok phpbb_security.php de

47. satırdan itibaren var.Notepad ile açın dosyayı ctrl+g ye basın sonra satır numarasını 47 olarak girin, o kısımdan başlıyor.
phpBb Security 1.0.3 te bu kısım şu şekilde:
phpBb Security 1.0.3 te bu kısım şu şekilde:
Böyle ise real_admins real_mods ve stop_unreal yazan kısımları değiştirin.function phpBBSecurity_AdminConfigName()
{
return 'real_admins';
}
function phpBBSecurity_ModConfigName()
{
return 'real_mods';
}
function phpBBSecurity_UseSpecial()
{
return 'stop_unreal';
}

Amaaan Boşver
Benden PES!
Amaaaan Boşverin yaw ne zor şey bu böyle o hatayı düzeltiyom diğer hata çıkıyor, diğer hatayı düzeltiyom başka hata çıkıyor, nasıl güvenlik modu bu bee, modu yükledim yönetim paneline giremez oldum, Güvenlik modu yüzünden kendi kendimi hackledim yahu..
Sakin kafayla başka zamanla denerim bazı arkadaşlar kurduğuna göre mod çalışıyor ama benim modla uyuşmadı galiba

Amaaaan Boşverin yaw ne zor şey bu böyle o hatayı düzeltiyom diğer hata çıkıyor, diğer hatayı düzeltiyom başka hata çıkıyor, nasıl güvenlik modu bu bee, modu yükledim yönetim paneline giremez oldum, Güvenlik modu yüzünden kendi kendimi hackledim yahu..

Sakin kafayla başka zamanla denerim bazı arkadaşlar kurduğuna göre mod çalışıyor ama benim modla uyuşmadı galiba

Sakin kafayla yine denedim ama olmadı!!!
Lütfen yardım edin ben bu modu yüklemek istiyorum ama beceremiyorum. Kaç kere denedim yine olmadı. Bir kere
Arkadaşların aldığı bu hatayı ben de alıyorum ve bir türlü düzeltemiyorum.installer.php dosyasında <?php ve ?> den önce ve sonra boşluk yok, admin girişinden sonra installeri yüklüyorum ama yine sorun bitmiyor. Onlara rağmen modu yükledim sonra foruma giriş yapıyım dedim şifreyi birkaç kez yanlış girdiniz,Hesabınız kilitlenmiştir kiliti açmak için tıklayın falan diyor onları da yapıyorum, tıklıyorum ama bu kez gizli soru ve ya cevap hiçbiri görünmüyor. Hiçbir üye de giriş yapamıyor. Bu modu yüklemek için forumun yeni olması mı gerekiyor? Yani demek istediğim bu modu yükledikten sonra tüm kullanıcıların gizli soru ve cevap mi girmesi gerekiyor?
Bana tüm karşılaştığım bu hataları anlatacak biri YOK MU???
Şimdiden teşekkür ederim..
Lütfen yardım edin ben bu modu yüklemek istiyorum ama beceremiyorum. Kaç kere denedim yine olmadı. Bir kere
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/*****/public_html/forum/installer.php:20) in /usr/home/******/public_html/forum/includes/page_header.php on line 581
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/*****/public_html/forum/installer.php:20) in /usr/home/******/public_html/forum/includes/page_header.php on line 583
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/*****/public_html/forum/installer.php:20) in /usr/home/*****/public_html/forum/includes/page_header.php on line 584
Bana tüm karşılaştığım bu hataları anlatacak biri YOK MU???
Şimdiden teşekkür ederim..
modu kurdum fakat üstte bu hataları aldım ESQARE nin bu sorunu düzelmesi için dediklerini de yaptım fakat aynı sorun
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 580
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 582
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 583
bu da forumda
Error
All three fields are REQUIRED. Please click Back & try again.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 580
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 582
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumevim/public_html/installer.php:20) in /home/forumevim/public_html/includes/page_header.php on line 583
bu da forumda
Error
All three fields are REQUIRED. Please click Back & try again.
1.03 versiyonu çıktığından bu başlıkta kurulum yapılmaması tavsiye edilir..
1.03 kurulumu için http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=523 adresine gidin..
1.03 kurulumu için http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=523 adresine gidin..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir