google kayıt //sitemap xml. (Yardım)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
google kayıt //sitemap xml. (Yardım)
merhaba
Herişeyi Halletdim Ama GooGLe html yi tanımıyor..
Verification status: NOT VERIFIED
Last attempt Sep 24, 2006: We've detected that your 404 (file not found) error page returns a status of 200 in the header
bu hatayı alıyorum Sorunu nasıl çözerim?
Herişeyi Halletdim Ama GooGLe html yi tanımıyor..
Last attempt Sep 24, 2006: We've detected that your 404 (file not found) error page returns a status of 200 in the header
bu hatayı alıyorum Sorunu nasıl çözerim?
Hocam Aşağıdaki Adreste Sorunumun Cvb Yazıyor Ama Malesef ingilizcem Yok... yardımlarınızı Bekliyorum
Hatayı aldığım yer googlenin Benim sitemi Tanıması İiçn Benden Oluşturmamı İstediği google54546.html gibi Dosyayı Tanımıyor...
http://www.google.com/support/webmaster ... 5229&hl=en
Hatayı aldığım yer googlenin Benim sitemi Tanıması İiçn Benden Oluşturmamı İstediği google54546.html gibi Dosyayı Tanımıyor...
http://www.google.com/support/webmaster ... 5229&hl=en
orda meta tag oluşturmayı kontrolü öneriyor..
sitemap olayının forumlar için nederece yararlı olduğunu ben anlayamadım.. bir yazımda bunun nedenini belirttim.
sitemap olayının forumlar için nederece yararlı olduğunu ben anlayamadım.. bir yazımda bunun nedenini belirttim.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
xml uzantısı olarak tanıtırsanız çalışmaz php uzantısı olacakmertcan yazdı:Ben Sitemap.xml Oluşturdum ama googleye tanıtınca Bu Hatayı Alıyorum Bir Türlü verify Yapamıyorum...
aynı sorunu bende yaşıyorum ve verify olması için google ın sana vermiş olduğu <META name="verify-v1" content="q/ToW7znW4YgHQLtg1TGbPftQTOHY8mOswfE=" /> bunun gibi bir meta tagı nereye koymamız gerektiğini bilmemiz lazım yani anasayfada meta tag ların oldugu yerde olamsı lazım ama bende hangi .tpl yada .php dosyasına yerleştirmem gerektiğini bulamadım. nereye yerleştirmem gerektiğini gösterebilicek bi ark varsa teşkür.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir