benim şaşırmamın sebebi,böyle büyük bir şirketin phpbb kullanması,oysaki ben heralde kendi özel forum scriptleri vardır diye düşünüyordum.Ama arkadaşların dediği gibi güncelleme yapmaları lazım.er-13 yazdı:alla alla phpbb kullanacak tabi ne yani vb joomla felan mi kullanacak zannettiniz hem ne var bunda şaşıracak phpbb nin kaliteli olduğunu şimdi mi anlamak lazım ama bu örneklerde ii tabi
sözlerim meclisten dışarı
Evet arkadaşlar şaşırmaya gerek yok phpBB sonuç olarak dünyaca tanına bir forum sistemidir belki dünyada EA yı tanımayanlar vardır ama phpBB yi tanıyanlar daha çoktur.hackxien yazdı:benim şaşırmamın sebebi,böyle büyük bir şirketin phpbb kullanması,oysaki ben heralde kendi özel forum scriptleri vardır diye düşünüyordum.Ama arkadaşların dediği gibi güncelleme yapmaları lazım.er-13 yazdı:alla alla phpbb kullanacak tabi ne yani vb joomla felan mi kullanacak zannettiniz hem ne var bunda şaşıracak phpbb nin kaliteli olduğunu şimdi mi anlamak lazım ama bu örneklerde ii tabi
sözlerim meclisten dışarı
Ea in bir çok sitesinin olduğunu bende biliyorum fakat anakaynak olarak o site kullanıldığı için gösterdim orayı..NEFRİT yazdı:
Öte yandan sizlere üzülerek sölemek gerekirki dünya ya bakarken pencerenizi küçültmüşsünüz. Ne demek mi istiyorum sadece arkadaş ea nın İngiliz sitesini göstermiş oysa ea nın 20 ye yakın sitesi bulunmaktadır ve farklı ülkelerde farklı forum sistemleri kullanmaktadır.
Yok ya yanlış anlama sana bişey dediğim yok, yani pek çok sitesi olduğunu belirtmek gerek ve diğer siteleirnde farklı forum sistemleride kullanıyordur mutlaka.hackxien yazdı:Ea in bir çok sitesinin olduğunu bende biliyorum fakat anakaynak olarak o site kullanıldığı için gösterdim orayı..
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir