Aradigimi Bulamadim Lütfen yardim edin...

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ali-Asker
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aradigimi Bulamadim Lütfen yardim edin...

Mesaj gönderen Ali-Asker »

degerli Hocalar ;

iki gündür kasip kasip duruyorum ama bir türlü beceremedim, sitem icin FLatcast den radyo yayini ayarladim ama bunu bir türlü forum anasayfasina ekleyemedim . bir Radyo link nasil eklerim.? Link Popup olarak calisacak , her yere baktim ama nafile............

Acilen cevap alabilirsem Ne mutlu bana derim..........
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

overal_header.tpl aciyorsun su kodu uygun yere yapisdir
<a target="_blank" href="/chat/index.htm"><span style="text-decoration: none">Radyol</span></a>

link pfad kendine göre uydur.

Eger sitene girenler otamatik popupdan radyo acilsin diyorsun

<!-- Begin popup -->
<SCRIPT LANGUAGE='JAVASCRIPT' TYPE='TEXT/JAVASCRIPT'>
<!--
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,pos,infocus){
if(pos=="random"){myleft=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;mytop=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){myleft=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;mytop=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!='center' && pos!="random") || pos==null){myleft=0;mytop=20}
settings="width=" + w + ",height=" + h + ",top=" + mytop + ",left=" + myleft + ",scrollbars=yes,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no";win=window.open(mypage,myname,settings);
win.focus();}
// -->
</script>
<body onLoad="NewWindow('/chat/index.htm','radio','800','500','custom','front');">
<!-- END popup -->
Kullanıcı avatarı
Ali-Asker
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Cok Tesekkürlerrr

sagol hocam yardimin icin ; kücük bir sorum daha olacak , sitede cikan yazi istemedigim renkte , ve karakterde arti alt cizgi olsun istemiyorum. nasil bir ayar gereklidir, ben bayagi bir acameyiyim yaniiiiiiiii de...

arti .tpl dosyalari tanimiyorum , zarar vermek korkusu tasimaktayim..

destegin icin sagol
ÜC KISI BIR SIRRI SAKLAYABILIR , EGER DIGER IKI KISI ÖLMÜSSE
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

sitenin renk vede cizgi dediign olaylari css den yaparsin misal temlapte subsilver bu subsilver.css olarak kayitlidir,veya admin paneldende bunu yapabilirsin.
tpl dosyalari ayni html gibidir korkma birsey olmaz sen yine calisma yaparken yedekleme yap.

saygilarimla
Kullanıcı avatarı
Ali-Asker
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

.

Hocam ; ilgine tekrar teskkür ederim ama sanirim derdimi yanlis anlattim, benim istedigim,

ekledigim linki yani ( Online-Radyo ) linkini söyledigin sekilde .tpl dosyasina ekledim ama en üstte yani logodanda üstte cikti. yer olarak hem hos durmamakta hemde site genelinde yazi karekterine uymamakta . istedigim bunu degistirmek idi, sence siteye DHTML menü ile Linkleme yapabilirmiyim yani bir nevi portallestirebilinirmi.

kullanicilarin forum linklerinden haric benim hazirladigim bir kac linke : login olduktan sonra ulasbilmelerini istiyorum ana menüde böyle bir eklenti yapilabilirm , eger yapilabilinirse nasil.

PS: sözkonus DHTML link ( bildigimden degil , duydugumdan yazdim Flashda olabilir.)
ÜC KISI BIR SIRRI SAKLAYABILIR , EGER DIGER IKI KISI ÖLMÜSSE
Sniiper
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Aradigimi Bulamadim Lütfen yardim edin...

Mesaj gönderen Sniiper »

arkadaslar ben flatcast dan radyoyu aldim forumada koydum ama sadece anasayfada cikiyor ve diger sayfalara gecince dogal olarak yayin kesiliyor
ben sadece yonetim paneline girerek ordan yeni bir konu acip aciklamasina yapistirarak yaptim
bana forumun en altina yada en ustune yada popupla forumda gezerken yayinin kesilmeyecegi sekilde nasil yapacagimi anlatabilirseniz cok sevinirim..yukarida verilen kodlari nasil ve nerde kullanacagimi anlamadim forumda arattim ve istedigime en yakin konu bu sanirim.

tesekkurler ve saygilar
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

Şu an sitende var mi Sniiper?

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Sniiper
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Sniiper »

evet suan hala var..
bana popup i foruma nasil koyacagimi soyle basitce bi aciklasaniz yetecek sanirim..
tesekkurler
burdan gorebilirsiniz durumu http://www.forumalti.com
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir