PHP de en iyi forum hangisidir

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
komd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PHP de en iyi forum hangisidir

Mesaj gönderen komd »

Arkadaşlar php de en iyi forum hangisidir?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım tam olarak ne demek en iyi forum hangisidir, yani stil mi soruyosun yoksa php plus gibi mod eklentili versiyonlarımı, yoksa php nuke php fusion gibi yazılımlarımı?
komd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen komd »

güvenilirlik sağlamlık ve hız bakımından.

phpbb de iyi ama ondan daha iyileri var mıdır?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

güvenlik bakımında yok bildiğim kadarıyla hız bakımından phpbb 3 olympus bayağı iyi ama daha beta aşamasında, tam sürüm çıkınca bayağı bi iyi olacağa benziyor, php nuke güvenlik açısından bildiğim kadarıyla sorunlu bi yapı, görüntü olarak vistabb iyi ama birkaç mod daha eklenmesi lazım ona da benim görüşüm, php plus var o da mod kurmak istemiyorum diyorsan sana hazır yüklü modlarla geliyor, tabi bu yüzdende biraz yavaş kalıyor. yani kara senin...
Kullanıcı avatarı
mertcan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mertcan »

Yakusha 2.8.1 ve Alerjik Premodlar Var Alerjik premod Sade Ve Gerekli modlar Var... Yakusha İse Gerçekten İyi Söyliyecek Söz Bulamıyorum Dene Derim... Ama Acemi isen PhpBB Kur Ve Kendin Gerekli Modları Kur Ki PhpBB Yi Anla Biraz...
komd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen komd »

smf forum var güzel bi şeye benziyor bunla ilgili bilginiz var mı
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bilgimiz var ama burada paylaşmak yanlış düşer gerkli bilgiyi kendi sitelerinden öğrenebilirsin. ama görünüş olarak sadece tema olarqak sölüyorum pekte fena deil....
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

güzellik göreceli bi kavram.şahsen ben smf nin temalarından nefret ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: PHP de en iyi forum hangisidir

Mesaj gönderen Mirach »

komd yazdı:Arkadaşlar php de en iyi forum hangisidir?
phpBB diye bişi varmış , güzel bişi gibi .. :?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

fatihbaz yazdı:güzellik göreceli bi kavram.şahsen ben smf nin temalarından nefret ediyorum :)
Haklısın smf temaları banada bir garip gelitor ne hikmetse. Şahsen bir phpBB forumunda sorulacak olan en iyi forum hangisi yada hangi forumu önerirsiniz sorusu yanlış olacaktır. Çünki bizler elbet phpBB yi öneririz ...
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

bende onu söyleyecektim unutmuşum :) arkadaşım burası phpbb destek sitesi.sen şöyle bi düşünsene,buradakiler çıkıp da smf iyi vb iyi der mi?akıl var mantık var böyle bişey mümkün mü allah aşkına yav.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir