Hangisini Kurim ???

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
MeHMeT10
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hangisini Kurim ???

Mesaj gönderen MeHMeT10 »

Slm arkadaşlar hepinize..Ben phpbb forum kurucam.. ama mod yüklemeyi hiç bilmiyorum..Onun için en çok özellikleri olan (+rep sistemi , alt forum..vs..gibi) özellikleri olan phpbb nin hangi sürümünü kurmalıyım sizce ??

önerileriniz için teşekkürler
:wink:

Liseliler üzerine bi forum kurmayı düşünüyorum...mod kurulumundan anlayan bi arkadaşla ortak olmayı düşünüyorum...

İlgilenirseniz PM'den veya sqorpi10@msn.com adresinden konuşalım
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

en özelliklisi hazır olan pk-hpbbplus1.53a ama başka şeyler de var mesela vistabb görüntü olarak bayağı hoş ama tam olarak isteklerini karşılarmı bilemem, mod kurmak çok zor bişey değil mod kurulum makalesini okursan o kadarda zor olmadığını anlarsın, yani kendi ekleyeceğin modlarla tam istediğin gib yapabilirsin ama hazırlarla bi yere kadar gidersin... ama plus gerçekten bayağı iyi bu konuda bayağı bi mod kurulu...
MeHMeT10
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

önerin için teşk.ler :wink:
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

phpBB nin en son olan versiyonunu kur derim o da 2.0.21 dir.
plus kurarsan bazı modları üstüne kuramazsın başın ağrır en iyisi düz olanını kur kolayından başlayarak daha zorlanacağın modları sırasıyla kurarsın mod kurulum makalesi var onu oku biraz dolaş forumda öğrenirsin bişeyler kolay gelsin...
MeHMeT10
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

saol dostum...

bu arada ortak olmaya hiç kimse yoqmu yawf :( :roll:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

MeHMeT10 yazdı:saol dostum...

bu arada ortak olmaya hiç kimse yoqmu yawf :( :roll:
ortak bulmana gerek yok mod kurulum makalesini dikkatli okursan sorun kalmaz, sadece kurulumda acele etmeyip dikkatli ol yeter... zaten buradaki neredeyse herkesin sitesi vardır, yani ortaklık işi biraz zor, ama her türlü konuyu sorabilirsin tabi...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir