yeni başlık

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yeni başlık

Mesaj gönderen viper_aykiri »

sayın admin bu gün sitem hacklendi yarında yeni sitem açılıyor paralı hosting'e geçiş yapıyorum ama içimde bir korku bastırdı acaba foruma güvenlik hakkında yeni bir başlık açıp bazılarımızın korkularından kurtulmalarını sağlayabilirsiniz bide forumum hacklendi ama acaba mail adresimide hackleme gibi bir durum alabilirmi bilgilerime ulaşabilirmi sitedeki.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

bedavalar tabiki güvenlik konusunda daha kötü.biçogu eski sürüm mysql,güvenlik vb...şeyleri kullanıyor.ücretli hostta server güvenlige daha çok önem vermek zorunda( üçkagıtçılar hariç :) )....çünkü bu iş için ücret alıyorlar.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

şimdi paralı hosta geçince son sürümünü kuracağın için phpbb nin en azından bedavalardan daha güvenlikli olacaktır, bide üzerine ctracker vb. güvenlik modlarından kurdun mu işlerini iice zorlaştırmış oluyorsun... daha iisi çıkana kadar en iisi bu...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

fatihbaz yazdı:bedavalar tabiki güvenlik konusunda daha kötü.biçogu eski sürüm mysql,güvenlik vb...şeyleri kullanıyor.ücretli hostta server güvenlige daha çok önem vermek zorunda( üçkagıtçılar hariç :) )....çünkü bu iş için ücret alıyorlar.
Fatihbaz doğru diyor en başta seni siteni satın alacağın yer korumalıdır. Sonra sen kendini siteni korursun bu onların işi bu nedenle para alıyorlar.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yani paralı hostumda bilgilerim ve sitem güvende o zaman bi oh çekebilirim biraz önce siteme girdim adam tekrar aynı şeyi yapmış bende hepsini sildim şimdi plus a geçim diyorumda acaba modların bi farkı varmı yani phpbb2 deki modları kurabilirmiyim ayriyetten ilgilendiğiniz için çok teşekkür edrim.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

plusta zaetn modlar kurulu halde geliyor yani pek bi mod kurmana gerek yok.. sadece kurulu modların güncellemelerini yaparsın okadar..
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ilgilendiğiniz için çok saolun
fatihbaz

NEFRİT yazdı:
fatihbaz yazdı:bedavalar tabiki güvenlik konusunda daha kötü.biçogu eski sürüm mysql,güvenlik vb...şeyleri kullanıyor.ücretli hostta server güvenlige daha çok önem vermek zorunda( üçkagıtçılar hariç :) )....çünkü bu iş için ücret alıyorlar.
Fatihbaz doğru diyor en başta seni siteni satın alacağın yer korumalıdır. Sonra sen kendini siteni korursun bu onların işi bu nedenle para alıyorlar.
nefrit,bide siteyi direk kendi elegeçiren hostlar var,ya onlara ne demeli :) sen güvenip host al,adam güvenlik olacagına hırsız olsun :twisted:
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Gene haklısın, arkadaşlar şunu bilinizki pek çok warez sitesinde yani yasal olmayan sitelerde verilen downloadlarda hazır site scriptleri olduğunu biliyorsunuzdur. Bunlar içerisinde türkçe siteler bile bulunuyor, hatta pek çok warez sitesinde en tanınmış sitelerden inndir.com un bile komple sitesi hatta sql sorgusu bile bulunuyor elbette bunu yapanlar server sahipleridir.

Biraz daha derine inmek istiyorum varsayalım ki siz site satın alıyorsunuz diytelim ki senelik 100 YTL veriyorsun. Server dediğin şey zaten çok pahalı değil zaten alan kişide 300 - 400 YTL vermiştir senelik olarak.

Yani server sahibi olamk yada site satmak o kadarda önemsenecek bişey değil yaşlı nenem bile emekli maaşı ile koskocaman bir hosting firması açabilr :lol:

Şimdi demin ne dedik 300 - 400 YTL ye server açabilirsiniz varsayalım ki 60 GB lık HDD niz var o zaman bir düşünün kaç tane site satabileceğinizi ve 100 YTL den sadece ve sadece 4 tane site sattığınız zaman zaten zararınızı karşılıyorsunuz.

Şimdi pek çok kişi bir heves olarak görüyor bunu bir kısmı ise para kazanmak için açıyor bizler ise en ucuz server ları hosting firmalarını seçtiğimiz zaman elbet başımıza gelebilecek şeyleri azda olsa tahmin edebiliriz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
fatihbaz

inndir.com un script i bendede var.yav biz bugün senle negüzel anlaşıyoruz,her konuda aynı fikirdeyiz :D ben download sitesi açtım yeni.açmadan önce script aradım bana inndir.com un scriptini verdiler.söyledigin gibi db si ile birlikte.sadece o degil onun gibi biçok ünlü sitenin script i piyasada geziyor.ama ben butür bi işe girmeyecegim için ilgilenmedim.pafildb yi kurdum siteme,güzel güzel ekliyorum programlarımı :) (gerçi şuana kadar bi modları bide tasarımla ilgili programlar ekledim,web sitelerinden vazgeçemiyorum :) ) en azından kendi kendime bişeyler yapıyorum.milletin emegini çalmıyorum...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

O hoo senlen ne zamn anlaşamadık ki biz hep anlaşıyoruz zaten :D .Yani bende genel olarak kendi temamı yaptığım için o tür scritleri kullanmak gereğinde kalmıyorum öte yandan gidipte bi inndir.com un aynısını da kullanmam yani, hani zor durumda kalıp kullanmam gereksede A dan Z ye isteidğim gibi tipini şeklini şemalini değştiririm. Öte yandan sadece inndir.com değil pek çok türk sitesi bu tür warez sitelerde bulunuyor buda ne kadar çok şerefsizin sözde hosting siteleri açıp milletin siteleirni çaldıklarını gösteriyor.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir