PHPBB Flash Login

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
limxona
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PHPBB Flash Login

Mesaj gönderen limxona »

Flash için phpbb kullanıcı girişi modu varmı.??? okadar ayrıntılı olmasada olru sadece kullanıcı giriş yapınca merhaba kullanıcı demesi yeterli.
saygılar
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Extereme temalrın içinde flash login girişi var ancak türkçe karakterleri desteklemiyor yani mesela üye adım NEFRİT ama olmuyor yanlış yazdını diyor çünki ingilizce de büyük İ harfi yok ancak flash tan iyi anlayan birisinin yapması lazım. Ahhh berk tokay ahh bi sana ulaşabilseydim neler yapardık :D
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
limxona
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen limxona »

Flash 8 le bu sorun halledilebiliyor sanırım.Olmayan karakterkeri tanıtabileceğin biyer var. Peki bu extrem temalar nerede. çok uzakmıdır acep.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Mesela morpheus temaları extreme (sıra dışı) temadır. http://www.phpbb-design.com/templates/
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
limxona
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen limxona »

Flash dan phpbb ye gönderebiliyorum kullanıcıyı ama kullnaıcıadının flashda görünmesi olayı nı nasıl yapabilirim. tek php sayfasnda siteye bağlanankullnaıcının kodunu nasıl hazıralayabilirim. Böylece kullanıcı girişini yapınca bende o php yi flasa çağırırsam sorun çözülür sanırım. Teşekkürler.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir