Kayyoda sql ve config sorunu

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayyoda sql ve config sorunu

Mesaj gönderen CoMR@De85 »

ben filezilla ile kayyoya baglandım.benim bilgisayarımdaki veritabanımın adı gokhan dı filezille nin sol tarafından gokhan ı direk sağ taraftaki public.html ye attım yani veritabanı olarak.kayyodan phpbbmyadine girdim fakat sql sorgusunu yapamıyorum veritabaanıma yani gokhana tıklıyorum olmuyor.nasıl yapacağım.lütfen ayrıntılı açıklarmısınız.birde config dosyasını nasıl yapacağım
Kullanıcı avatarı
caosonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caosonline »

hocam bildiğim kadarıyla kayyoda kayıtlı bulunan veritabanından ayrı bir veritabanı oluşturamıyorsunuz.
buna izin verilmemiş
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

direkt phpbbyi ilgilendirmiyor
taşındı
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ii de yeni bir veritabanıda oluşturamıyorum.zateb site adımı girdiğimde kayyo resminden başka bişi çıkmıyor.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

zaten kayyoda sen ayrietten veri tabanı oluşturamazsın, kayyo senin kullanıcı adınla bitane oluşturur, yani veritabanı kullanıcı adın: kayyodaki kullanıcı adın , kayyoya ftpden dosyaları gönderene kara o kayyo resmi çıkar...
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

iyide ben ftp den ne dostalatını göndereceğim ayrı ayrımı göndereceğim resimleri filan.yada benim bilgisayarımdaki veritabanının adı gokhan onu komple göndersem olurmu.içinde temalar resimler herğey war yani phpbb forumu war.nasıl yapacağım.ayrıca bu gönderdiklerimi kayyo phpmyadminin de nasıl göreceğim.ne zormuş bunlar.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir