Color groups(istek)
Color groups(istek)
hem bedava sitede hem colorgroups olam hemde kodsuz eklenen bir color groupps arianiyor
host ve domainler bukadar ucuz oldugu halde hazır site kullanmak bence iyi bi fikir degil.o bi tarafa,en azından bedava alan veren yerlerden alınması daha mantıklı.diyelim ki biyerden istediginiz şekilde site açtınız.pek sanmıyorum da site 2 yıl gelişti ve büyük bi site oldu diyelim(!)....sitenin dosyalarını alıp ücretli bi hosta geçemezsiniz,degişiklik yapamazsınız.aldıgınız yer siteyi elinizden alsa bi hak idda edemezsiniz....vb biçok durum var.butür sitenin hiçbi geregi yok bence.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bilgi
Ben bu color group kurucam ama dosyalar içerisinde olan "goodies" klasörü ve klasörü içindeki dosyalar hakkında ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilrmisiniz anlayamadım o kısmı tam olarak.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Hiç dokunma dedin olmadı bi dokundum herşey çok güzel.
Birde Bu admin-süper mod-banlı üye-vb.. aşşağıda beliren ifadeelr gitmiş bunları nerden oluşturmamız lazım(banlı üye üstü çizili bu nasıl yapılır biraz fazla oldu ama) ben lang mainden yaptım ama sağlıksız oldu, son olarakta bu 48 saat içinde online olanlar kısmına nasıl entegre edilir.Şimdiden teşekkürler....

Birde Bu admin-süper mod-banlı üye-vb.. aşşağıda beliren ifadeelr gitmiş bunları nerden oluşturmamız lazım(banlı üye üstü çizili bu nasıl yapılır biraz fazla oldu ama) ben lang mainden yaptım ama sağlıksız oldu, son olarakta bu 48 saat içinde online olanlar kısmına nasıl entegre edilir.Şimdiden teşekkürler....
Cevap
Arkadaşlar soruya cevap verecek olan yokmu öle kaldı yarım yamalak

?
Vericeksen yazsaydın keşke,yani bu mesajı yazmanın anlamı ne dir. 

23
Burda olan olay fazla mesaj kalabalığı olmasın die sorumu bu mesaj içine sordum color group,sonra entegre olayını sordum olay bu.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir