./admin/page_header_admin.php
sen bu iki php dosyasının en başına
Kod: Tümünü seç
<?php
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
?>
Sayfa yapısını bozmaz.
Kod: Tümünü seç
<?php
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
?>
Saolasın bende bu yolla çözdüm ek olarak bu kodu birde posting.php yede ekleyin ve benim mesajlarda karakter sorunu vardı bunun gibi önerileri deneyip mesajı Önİzleme den bakıp kontrol ediyodum.Dikkat edin sorun çözülse bile önizlemede hatalı olabiliyor mesajı gönderirseniz düzgün çıkacaktır yani istisnai bir durum ama sizde benim gibi yanılmayın...zikromen yazdı:./includes/page_header.php
sen bu iki php dosyasının en başınabu kodu ekle. türk çe karakter sorunu çıkan her php sayfası için kullanabilirsin. benim kendi sitemin çoğu php sayfasında bu kod vardır. beni kurtaran bu koddur.Kod: Tümünü seç
<?php header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9"); ?>
Sayfa yapısını bozmaz.
Doğru söylüyorsun, öyle birşey var. posting.php ye de kodu ekleyince düzeliyomu?Melih yazdı:Saolasın bende bu yolla çözdüm ek olarak bu kodu birde posting.php yede ekleyin ve benim mesajlarda karakter sorunu vardı bunun gibi önerileri deneyip mesajı Önİzleme den bakıp kontrol ediyodum.Dikkat edin sorun çözülse bile önizlemede hatalı olabiliyor mesajı gönderirseniz düzgün çıkacaktır yani istisnai bir durum ama sizde benim gibi yanılmayın...zikromen yazdı:./includes/page_header.php
sen bu iki php dosyasının en başınabu kodu ekle. türk çe karakter sorunu çıkan her php sayfası için kullanabilirsin. benim kendi sitemin çoğu php sayfasında bu kod vardır. beni kurtaran bu koddur.Kod: Tümünü seç
<?php header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9"); ?>
Sayfa yapısını bozmaz.
Aslında bu önizle konutundada bozukluk olmaması için kod u ekleyebileceğimiz ilişkili dosya hangisidir??
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir