phpbb 18 sıfır kurduktan sonra sunu yapıcazmı ?

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
superaslan
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb 18 sıfır kurduktan sonra sunu yapıcazmı ?

Mesaj gönderen superaslan »

Şimdi phpbb 18 i diyelımkı ilk kurduk. sıfırdan kurduk. tamamdır.
ama
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=336756
burdakı lınkde dıyorkı ilk adam işte 18 çıktı alın kurun sunu editledik bu hatayı duzelttik felan . ama hemen o yazının altında da adam yanı

Acyd Burn
Development Team Leader
bu sahıs dıyorkı hi, diyor yanı tamam diyor ama sunu sunuda yapın gibilerinden bişiler diyor.

Tango hoca sen bu topici oku verdigim topici sonrada o ıkıncı adam yanı Acyd Burn
Development Team Leader bu sahıs orada ne demek istiyor bana anlatırmısın. ilk phpbb 18 den kurulumdan sonra nereleri değiştirmemizi istiyor gene ve bunları ben değiştirmedim bana ne zararı olur . ne işe yarıcak onları değiştirirsek

cevap yazarsan sevınırım

saol
Abi ortalık hacker kaynıyor. açık bırakmayalım forumda indirirler valla forumumu . korkuyom abi.. :lol:

cevap için saol tango hoca
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB 2.0.18 yayınlandıktan 1 gün sonra yani 31 ekim tarihinde yeni bir yama çıktı.Eğer 31 Ekimden tarihinden sonra forumu kurduysan ordaki değişiklikleri yapmana gerek yok.Ama 31 ekimden 1 gün önce kurduysan forumu orda yazan kodları değiştirmelisin.

Şu an yeni versiyonda o kodlar değiştirilmiş olarak bulunmakta zaten.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir