Cracker Tracker v5.0.x Footer resmi
Cracker Tracker v5.0.x Footer resmi
Ben kurdum su an hicbiryerinde sorun yok gibi gözüküyor,sadece pek önemli olmasada gicik gicik görünen bir olay var oda tüm sayfalarda footer resmi alt tarafta gösteriyor ama index ´de resim yerine x isareti var ...resimler dogru yerde kodlarida kontrol ettim ama bulamadim...
acaba hata nerde ?
acaba hata nerde ?
ben de 4.1.8 den 5.2 ye gecmiştim.. ama 4.1.8 i komple kaldırdım.. hatta öyle de ilginc ki o resim bazen geliyor 1 sn. sonra kayboluyor X oluyor.
firefox ile bakınca Pano guvenligi yazıyor orda, IE ile bakınca X, linux mozilla ile bakınca kırık link resmi, konquerorle bakınca Pano guvenligi yazısı.. yani heryerden evden isten deniyorum olmuyor.. resmin adresine bakıyorum tamam var o .png dosyası orada eminim yani..
ama garip bişe bu.
ben de orayı elden boyle yaptım
<font size="1">
<p align="center" style="margin: 0">
{L_STATUS_LOGIN}
</font>
<font SIZE="1" face="Arial">CrackerTracker - </font><b><font color="#009933" face="Arial" size="1">AKTİF</font></b>
<br>
<font SIZE="1" face="Arial">{CRACKER_TRACKER_FOOTER}</font></b>
</p>
Aktif yazısını alle yazdım
firefox ile bakınca Pano guvenligi yazıyor orda, IE ile bakınca X, linux mozilla ile bakınca kırık link resmi, konquerorle bakınca Pano guvenligi yazısı.. yani heryerden evden isten deniyorum olmuyor.. resmin adresine bakıyorum tamam var o .png dosyası orada eminim yani..
ama garip bişe bu.
ben de orayı elden boyle yaptım
<font size="1">
{L_STATUS_LOGIN}
</font>
<font SIZE="1" face="Arial">CrackerTracker - </font><b><font color="#009933" face="Arial" size="1">AKTİF</font></b>
<br>
<font SIZE="1" face="Arial">{CRACKER_TRACKER_FOOTER}</font></b>
</p>
Aktif yazısını alle yazdım

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir