[MOD] Pseudo sub-forums / Alt Forum (Çok basit kurulum)
ne yaptığını ve aldığın hatayı yazsan daha iyi olurdu
phpmyadminden hiç sgl yükledinmi? Orda sorgu çalıştır var ona basacaksın bir kutu gelecek oraya kodları yapıştırıp go yada git vardır ona tıklayacaksın ya hata der yada başarıyla çalıştırıldı der eğer hata aldıysan hatayı buraya yaz...
phpmyadminden hiç sgl yükledinmi? Orda sorgu çalıştır var ona basacaksın bir kutu gelecek oraya kodları yapıştırıp go yada git vardır ona tıklayacaksın ya hata der yada başarıyla çalıştırıldı der eğer hata aldıysan hatayı buraya yaz...
Yardımlaşmak Güzeldir:)
gene olmamış yani bu kadar kolayını bile kuramadık
mesela katagori açıyorum açılıyor forum ekliyorum ekleniyor admin panelde katagori altlarında forumlar gözüküyor ama foruma girince sadece katagoriler var forumlar çıkmıyor sadece ilk baştakinde forum ve alt forum gözüküyor
adminforums.php de bir kod iki yerde geçiyor önce birine sonra ikisinede ekledim...
forum giriş için tıklayın
yönetimden önizleme
forum yönetimi
forum yönetiminde aaaaaaaaaaa katagorisine üç tane forum eklediğimi görürsünüz ama normalde gözükmüyorlar diğer iki resimdede

mesela katagori açıyorum açılıyor forum ekliyorum ekleniyor admin panelde katagori altlarında forumlar gözüküyor ama foruma girince sadece katagoriler var forumlar çıkmıyor sadece ilk baştakinde forum ve alt forum gözüküyor

adminforums.php de bir kod iki yerde geçiyor önce birine sonra ikisinede ekledim...
forum giriş için tıklayın
yönetimden önizleme
forum yönetimi
forum yönetiminde aaaaaaaaaaa katagorisine üç tane forum eklediğimi görürsünüz ama normalde gözükmüyorlar diğer iki resimdede

Yardımlaşmak Güzeldir:)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Acemi arkadaşım heeç merak etme senin gibi acemilerde düşünülerek siteye MOD kurulumunun açıklalarıda yapılmıştır. Mod kurulum makalelerini okumalısın. O zaman sonra bu modu rahatça kurabilirsin.webmanager yazdı:Arkadaşlar iyi güzel anlatıyorsunuz ama, ben acemiyim,
Bu alt forumları nasıl yerleştiriyoruz siteye biraz acıklayıcı bilgi verin lütfen.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kod: Tümünü seç
Parse error: parse error, unexpected '[' in /home/cokkonusanlar/public_html/forum/language/lang_turkish/lang_admin.php on line 714

[ bu işaret fazla olabilir.. lang_admin.php dosyasını kontrol et
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
sadece o kısmı burada yayınlarsan bakayım buradan
// Added by Harishankar's Attached Forums MOD
$lang['Attached_Field_Title'] = 'Alt Forum Başlığı';
$lang['Attached_Description'] = "This field has been added by Harishankars attached forums mod. If you wish this forum to be a pseudo sub-forum or attached to another forum, then enter the id of the forum you wish to attach it to. For regular (normal) forums, leave this value as -1";
// End Add
// Added by Harishankar's Attached Forums MOD
$lang['Attached_Field_Title'] = 'Alt Forum Başlığı';
$lang['Attached_Description'] = 'This field has been added by Harishankars attached forums mod. If you wish this forum to be a pseudo sub-forum or attached to another forum, then enter the id of the forum you wish to attach it to. For regular (normal) forums, leave this value as -1';
// End Add
deneyin bakalım olacakmı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir