Kayyo Da Phpbb Kurulumu (Detaylı Anlatım)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

siteadın.com/install/install.php diye yapman lazım ama public_html altında
forum yada phpbb klasörü oluşturduysan ise bu sefer siteadın.com/forum/install/install.php seklinde yazıp dene
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen CoMR@De85 »

ben localhostta kurduğum gokhan klasörünü komple attım.yani veritabanımı o zaman gokhan/install yazmalıyım sanırım.
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

evet kardeş siteadın/gokhan/install/install.php yazacaksın
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

kardeş kusura bakma olayı tam olarak idrak edemedim şimdi fark ettim sen localde siteni kurdun (install yaptın) ve internete göndermeyemi çalışıyorsun
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

şimdi şöle oldu.Ben lk nce bu sitede yazdığı gibi localhostta sitami kurdum(http://localhost/gokhan)düznlemeleri yaptım resimler koydum.fakat farkettimki bu siteye sadece benim bilgisayarımdan giriliyor.başka bilgisayarlardan girince sayfa görüntülenemiyor diyor.bende kayyoya üye oldum.filezilla ftp programı yükledim ve bilgisayarımdaki gokhan(localhost kurarken yaptığım klasör,içinde resimler,temalar yani phpbb war) klasörünü tek parça halinde kayyonun veritabanı public.html nin içine attım.nefritin verdiği kodları girip sql sorgusunuda yaptım.ama siteme yani sihlarkoyu.kayyo.com a girdiğimde site yerine sadeec 2 tane kayyo resmi war.ayrıca gokhan/install filanda olmuyor.sana şifreleri filan versem ben yapamazsam bir göz atarmısın. :oops:
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

kardeş phpmyadmin den gerekli yerleri değiştirdin mi phpbb_config altındaki script_path = /gokhan | server_name=siteadını.com şeklinde değişiklik yaptınız mı acaba
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ben sadece phpbb altındaki config in database ismini şifresini filan değiştiredi ama bilgisayarımdakini değiştirdim.kayyodan nasıl değiştireceğim bilmiyorum ama değiştirilmiş yani kayyoya uyarlanmış halini ftp ile gönderdim.script path i yapmadım onu bilmiyorum.
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

http://www.kayyo.com git giriş yaptıktan sonra ayarlar yazan yere tıkla daha sonra phpmyadmin tıkla açılan sayfada sol tarafta phpbb_config yazan yertıkla bu sefer üst kısımda yapı-tara-sql sorgusu gibi yerler çıkacak buradan tara de ve başta server_name yazan yeri bul baranın karşısında senin sitenin ismi olması lazım eğer yoksa server_name yazan yerin hemen yanında kalem simgesi var oraya tıklayıpı düzelt sonra script_path yazan yeribul karşısında /gokhan yazması gerekir bu şekilde değil ise burayıda düzelt ve çık en son olarak ftp ile sitene bağlan ve public_html altındaki index.htm dosyasını sil bu dosya kayyonun otmatikman attığı dosyadır diğer ayarların doğru ise siten açılması gerek
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kardeş bu phpmyadmin den gerekli yerleri değiştirdinmi demişsin.bu kayyo phpmyadmin mi yoksa bilgisayarımdaki phpmyadmin mi?bide bu script path nerde oluyor :D
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

kayyodaki yukarıyı oku eğer yapamaz isen söyle bakalım çaresine
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam saolasın ben bir bakayım.ya yüzüme gözüme bulaştırmayımda :)
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kardeş dediklerini yaptım yani config i sihlarkoyu.kayyo.com yalnız bende server name yerine site name yazıyordu birde script path yerinede cookie path yazıyordu onuda değiştirdim.ayrıca ftp den siteye bağlandım ama public.html altında index.html yok sadece gokhanın içinde index.php war.ve şimdi siteye girdiğimde sayfa görüntülenemiyor diyor yani kayyo resimleri gitti olacak gibi walla :)
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pardon siteye girdiğimde bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor.sanırım son bir hamle kaldı.sayende başaracağız inşallah
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

abim yanlış yerleri değiştirdin en ii si sen pm den mesaj at msn üstünden konuşarak halledelim
Kullanıcı avatarı
CoMR@De85
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

özel mesajdan msn adresimi gönderdim.ayrıca site sihlarkoyu.kayyo.com/gokhan adı altında açılmaya başladı ama ink forumu indirip kurduğum günkü gibi ingilizce hiçbir konu yok vede üye girişi yapılmıyor sadece resim çıkmış ana sayfada
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir