Cracker Tracker v5.0.x Bug Çözümleri
@ atilimtosun ctracker ayarlardan Giriş Geçmişi deaktif yap.
@cooljy genel ayararda kullanıcı yaşını bilmiyorum ama tema değişmisyorsa kullancı stilini gözardı et işaretini hayır işaretle..
aksi taktirde bir modda kurulum hatası olmuş olabilir..
@cooljy genel ayararda kullanıcı yaşını bilmiyorum ama tema değişmisyorsa kullancı stilini gözardı et işaretini hayır işaretle..
aksi taktirde bir modda kurulum hatası olmuş olabilir..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kod: Tümünü seç
SECURITY ALERT » » » »
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
bu hata maalesef ctracker ın hatası bendede aynı durum var 5.03 te giderilir umarım.
- crazyworld
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar kurulumda şu hatayı alıyorum çözemedim ya, nedir acaba sebebi
ne yapmam lazım. Yeniyim eğer çözümünü bilen varsa basit anlatırsa sevinirim
forumun phpmyadmin'den yedeğini alıp başka bir yere taşıdım. Sorunsuz çalıştı fakat cracker'i kurarken bu hatayı verdi
mod versiyon: CrackerTracker Professional G5
Phpbb versiyon: 2.0.21

forumun phpmyadmin'den yedeğini alıp başka bir yere taşıdım. Sorunsuz çalıştı fakat cracker'i kurarken bu hatayı verdi
mod versiyon: CrackerTracker Professional G5
Phpbb versiyon: 2.0.21
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_search_time` INT( 11 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `user_newpasswd`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_search_count` MEDIUMINT( 8 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_search_time`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_mail` INT( 11 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_search_count`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_post` INT( 11 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_last_mail`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_post_counter` MEDIUMINT( 8 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_last_post`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_pw_reset` INT( 11 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_post_counter`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_enable_ip_warn` TINYINT( 1 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_last_pw_reset`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_used_ip` VARCHAR( 16 ) NULL DEFAULT '0.0.0.0' AFTER `ct_enable_ip_warn`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_ip` VARCHAR( 16 ) NULL DEFAULT '0.0.0.0' AFTER `ct_last_used_ip`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_login_count` MEDIUMINT( 8 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_last_used_ip`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_login_vconfirm` TINYINT( 1 ) NULL DEFAULT 0 AFTER `ct_login_count`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_last_pw_change` INT( 11 ) NULL DEFAULT 1 AFTER `ct_login_vconfirm`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_global_msg_read` TINYINT( 1 ) NULL DEFAULT 0 AFTER `ct_last_pw_change`;
[ ERROR ] ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `ct_miserable_user` TINYINT( 1 ) NULL DEFAULT 0 AFTER `ct_global_msg_read`;
siyahsekiz dosyalar eski hostunun aynısı olmalı. eğer bir dosyayı değiştirdiysen yada ctracker dosyaları (ftp dosyaları yani) kurulu değilse hata verebilir. kurulumda senden istenen chmod ayarlarınıda yapmayı unutma.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
cupra yaptığım şey şu. phpbb 2.0.17 olan forumumu 2.0.21'e güncelledim. Sonra phpmyadmin'den yedeğini alıp başka bir yere fantastigo'dan 2.0.21'i kurdum, kurulmuş olan yeni forumun tablolarını silip eski forumun veritabanını yükledim.
fantastigo'dan kurmuş olduğum yeni foruma eskiveritabanını yüklemeden önce cracker'i yüklediğimde hata vermiyor. Fakat eski veritabanını yükleyip denediğimde hata veriyor.
Ftp ve chmod ayarlarını sorunsuz yapıyorum ama yine sorun çıkıyor. Bulamadım....
fantastigo'dan kurmuş olduğum yeni foruma eskiveritabanını yüklemeden önce cracker'i yüklediğimde hata vermiyor. Fakat eski veritabanını yükleyip denediğimde hata veriyor.
Ftp ve chmod ayarlarını sorunsuz yapıyorum ama yine sorun çıkıyor. Bulamadım....

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sen 2.0.21 databse ini yeni fantasticoya databaseine atmışssın ama ftp dosyaları ve güncellenmesi gereken dosyaları güncellememeişsin..
hatanın kaynağı ftp dosyalarına mod eklenmemesinden yada eksik olmasından oluyor..
önünde birkaç seçenek var yapabileceğin..
hatanın kaynağı ftp dosyalarına mod eklenmemesinden yada eksik olmasından oluyor..
önünde birkaç seçenek var yapabileceğin..
Arkadaşlar sistemi sorunsuz kurduğuma inanıyorum fakat login olmaya çalıştığımda bu sorunu verdi bu konu hakkında bi fikri olan varmı yoksa eski dosyalarımı yüklemek zorunda kalıcam
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Error in obtaining userdata
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM phpbb_users WHERE username = 'admin'' at line 2
SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try, ct_login_count, FROM phpbb_users WHERE username = 'admin'
Line : 74
File : login.php
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
db kurulumunu yaptıysan login.php de bir kod hatatsı yada includes içindeki bir dosyda hata yapmış olabilirsin. kontrol etmen gerek.
arkadaşlar,
ben page_tail.php dosyasına
kodunu eklediğimde
sayfanın altında engelleme sayısı geleceğine tüm hepsini bozup,
hatasını veriyor. 74 satır ise bu kodlardan oluşuyor. Ne yapmam gerekiyor?
ben page_tail.php dosyasına
'CRACKER_TRACKER_FOOTER' => create_footer_layout($ctracker_config->settings['footer_layout']),
'L_STATUS_LOGIN' => ($ctracker_config->settings['login_ip_check'])? sprintf($lang['ctracker_ipwarn_info'], $output_login_status) : '',
sayfanın altında engelleme sayısı geleceğine tüm hepsini bozup,
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/sinemkob/public_html/forum/includes/page_tail.php on line 74
gösterdiğin bu satırda bir hata yok.. 74 ncü satırda bir hata gözüküyor.
Cupra,
ama bendeki dosyaya göre
74. satıra 'CRACKER_TRACKER_FOOTER' => create_footer_layout($ctracker_config->settings['footer_layout']),
75. satıra 'L_STATUS_LOGIN' => ($ctracker_config->settings['login_ip_check'])? sprintf($lang['ctracker_ipwarn_info'], $output_login_status) : '',
denk geliyor.
74 ü kaldırıyorum 75 satırda hata var dio bu defa. ikisini birden kaldırınca hata ortadan kayboluyor.
ama bendeki dosyaya göre
74. satıra 'CRACKER_TRACKER_FOOTER' => create_footer_layout($ctracker_config->settings['footer_layout']),
75. satıra 'L_STATUS_LOGIN' => ($ctracker_config->settings['login_ip_check'])? sprintf($lang['ctracker_ipwarn_info'], $output_login_status) : '',
denk geliyor.
74 ü kaldırıyorum 75 satırda hata var dio bu defa. ikisini birden kaldırınca hata ortadan kayboluyor.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir