forum simsiyah oldu acil yardım!!!

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forum simsiyah oldu acil yardım!!!

Mesaj gönderen emre1987 »

forum daha önceden normal kullanıyordum tema değiştirmek için admin paneline girdim ve tema yükle seçeneğini seçtim ordan siyah yazan tema seçeneğin işaretledim orjinal renklerin hiçbirine dokunmadım sadece siyah tema seçeneğini işaretledim ve aşağıdaki gibi forum kullanılamaz duruma geldi çooook acil yardım edin lütfenn burda mavi görünüyor screen eklerken sayfayı açtığımda ise siyah

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
:!: :!: :!:
hayati
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: forum simsiyah oldu acil yardım!!!

Mesaj gönderen hayati »

emre1987 yazdı:forum daha önceden normal kullanıyordum tema değiştirmek için admin paneline girdim ve tema yükle seçeneğini seçtim ordan siyah yazan tema seçeneğin işaretledim orjinal renklerin hiçbirine dokunmadım sadece siyah tema seçeneğini işaretledim ve aşağıdaki gibi forum kullanılamaz duruma geldi çooook acil yardım edin lütfenn burda mavi görünüyor screen eklerken sayfayı açtığımda ise siyah

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
:!: :!: :!:
Yönetim paneline gir. siteninismi.com/forum/admin diye ordan şifreni gir.

Sonra soldan stil yönetimini bul kaldır. Ve ftp dende o stilin dosyalarını kaldır arkadaşım.

Kolay gelsin.
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ÇOK SAOL İLGLENDİĞİN İÇİN AMA YAZILAR DA YOK YÖNETİM PANELİNE GİREMİYORUM SEN AYARLAYAİBLİRSEN SANA ŞİFREMİ VEREYİM SEN YAP???? ÇOK SEVİNİRİM YAPAİBLİRSEN SADECE LOGİN KISMINA GİRİYORUM ODA EZBERE
hayati
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hayati »

emre1987 yazdı:ÇOK SAOL İLGLENDİĞİN İÇİN AMA YAZILAR DA YOK YÖNETİM PANELİNE GİREMİYORUM SEN AYARLAYAİBLİRSEN SANA ŞİFREMİ VEREYİM SEN YAP???? ÇOK SEVİNİRİM YAPAİBLİRSEN SADECE LOGİN KISMINA GİRİYORUM ODA EZBERE
Linkler gözüküyor yardımcı olamadım. Başka bir arkadaşım inş yardımcı olabilir.
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

acil yardım bekliyorum arkadaşlar lütfenn :(

bu forumu biraz yapılandırmak istiyorum bilgisi olan arkadaşalr varsa görüşelim parası neyse verelim yeterki düzgün birşey olsun..
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

resim de gösterdiğin teme sanırım subsilver teması ftp den subsilver temasını yeniden sitene göndermeyi denedinmi.yok subsilver değil başka bir tema diyorsan phpmyadmine girip phpbb_config tarat orada defaul style var yanındaki kalem simgesine tıkla ve default styalnin altında olan rakamı 1 yapıp git e tıkla
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

admine diil hiç bir yere giremiyorum çünkü yönetici paneli yazısı kayboldu.şifremi filan versem yardımcı olaiblirmisin
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

sitenin içinden girmiyeceksiniz forumunuz hazırmı yoksa sizmi kurdunuz phpmyadmine cpanelden yada şöyle diyeyim mod kurarken sql sorgularınızı yaptığınız yere giriş yapacaksınız
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

siteyi ben kurmadım istersen msn den görüşelim emrebahcivan87@mynet.com msn im çok memnun olurum
emre1987
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

SORUN ÇÖZÜLDÜ DESTEĞİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN MİNNETTARIM :D
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir