kullanıcı titlesi
kullanıcı titlesi
Selamlar, siteme üyen olan herkesin kendisine özel kullanıcı başlığı seçebilmesini saglayacak bi mod varmı ? color gruops da gurupa aldıgım kişilerin titleleri değişmiyorda
arkadaşın istedigi şey otomatik rütbe atanması degil.vbulletin forumlarında gördügüm bi özellik bu.benim eskiden modluk yaptıgım sitede kullanıyordum ben bu özelligi.mesela;
fatihbaz
ölümüne sevda
moderatör
şeklinde oluyor. buradaki "fatihbaz = k.adı,ölümüne sevda=arkadaşın istedigi şey(burası profilinizden ayarlanıyor.yani herkes kendisi ayarlıyor orada ne yazacagını),moderatör=rütbe....
aynen bu şekilde oluyor.bunu bikaç kez daha isteyen gördüm.hatta bu sitede de gördüm.ama sorunlarını çözdüler mi bilmiyorum.bu konu ilgimi çekmedigi için takip etmedim
fatihbaz
ölümüne sevda
moderatör
şeklinde oluyor. buradaki "fatihbaz = k.adı,ölümüne sevda=arkadaşın istedigi şey(burası profilinizden ayarlanıyor.yani herkes kendisi ayarlıyor orada ne yazacagını),moderatör=rütbe....
aynen bu şekilde oluyor.bunu bikaç kez daha isteyen gördüm.hatta bu sitede de gördüm.ama sorunlarını çözdüler mi bilmiyorum.bu konu ilgimi çekmedigi için takip etmedim

- crazyworld
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir