güvenlik açıkları

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

güvenlik açıkları

Mesaj gönderen viper_aykiri »

arkadalar geçenlerde de dile getirmiştim bu gün yeni sitemi açtığımda portal anasayfada hoş geldiniz karşılamasının yerine by hacked, hacked gibi bir sürü yazıyla karşılaştım ama cracktakera baktığımda 0 saldırı engellendi diyor acaba sorun ne anlayamadım cracktaker da acaba sorunmu var bide güncelleme istiyor acaba güncelleme eksik diyemi biri sisteme girdi ama işin ilginç yanı siteye hiçbir şey yapmamış onu anlamadım bu ne acaba ilk defa görüyorum şimdi bütün bilgilerimi değiştiriyorum bide phpbb plus için tüm güvenlik açıklarını nasıl kapatabilirim yardımlarınızı bekliyorum saolun iyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım
1)plusın son sürümü 1.53a eski sürümde galiba phpbbnin 2.0.20 si vardı ondan olabilir.
2) plustaki ctracker sürümü bayabi eskiydi yanılmıyorsam 4.17 gibi bişeydi onunda 5.0.2 si çıktı ona yükselt.
3) ayrıca örnek vermek gerekirse birisine msnden plus kurdurttum kurarken bana yardım olsun die kurdurttuğum kişi bana kendi mailine gelen hesap bilgilerini yolladı. yani dikkatsizlik ben deil başkası olsaydı pahalıya patlardı. onundışında phpbb security modu vardı sanırsam onu kur.

yani açığı olmayan sistem yoktur derler hep ama işte mühim olan açıkları hackerlardan önce kapatmak..
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen viper_aykiri »

pardon forumda tam bulamdım acaba bana son sürümlerinin güncelleme dosyalarının linklerini atabilirmisin
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

ctracker'in Son Sürümü Bu Bir an önce Güncelleme Yap Bence
Çok İyi Bir Güvenlik Programı Bayağı Geliştirmişler
:arrow: http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=3384
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı