Easymod kullanımı

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
DİJİTAL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Easymod kullanımı

Mesaj gönderen DİJİTAL »

Easymod kullanmasını gercekten bilen ustalardan yardım arıyorum herkez birsey söylüyor kafayı yiyicem hiçbir forumda dogru bilgi alamadım bu arada arama butonunuda kullandım :) benim denediyim şekiller şöyle /phpBB2/admin/mods içine direk dosyaları kopyaladım olmadı hata verdi /phpBB2/admin/mods içine modu klasör olarak attım hata verdi /phpBB2/admin/mods/easymod içine dosyaları kopyaladım hata verdi klasör olarak attım hata verdi /phpBB2/admin/mods/easymod altına bir klasör olusturup dosyaları buraya attım hata verdi klasör olarak attım hata verdi /phpBB2/admin/mods altına klasör actım bunun içine dosyaları attım yine hata verdi klasör olarak attım hata verdi bu denediklerim içinde dogru olan varmı varsa hangisi dogru yoksa dogrusu nedir birde easymod a uyumlu modları nerden bulabiliriz rank avatar bunları easy mod ile yukleyebilirmiyim.... :(
DİJİTAL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

helal olsun

Mesaj gönderen DİJİTAL »

:arrow: koskoca phpbb forumunda easymod kullanımı hakkında yardımcı olacak kimse yok yinede phpbb hakkındaki diyer konular için cok tsk.. :roll:
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Kardeş... Kimse sana yardımcı olmak mecburiyetinde değil...

Easymod kurulumu çok zor değildir... Girmeniz gereken sadece bir kaç bilgidir ve bir kaç tıklama easymod kendi kendini kuruyor zaten :)

Easymodun son sürümünü indir ve içinden çıkan dosyayı aç içinde easymod adlı bir klasör olacak...

Onu admin/mods klasörünün içine at. Admin klasörünün içinde mods klasörü yoksa bir tane oluştur...

dosyaların aktarımı bittikten sonra şu adresten kuruluma başlayabilirsin

http://forumadresin/admin/mods/easymod/ ... nstall.php...
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir