arkadaslar söyle bisiy mümkünmü...
bu chat indexte değilde ona ayrı sayfa yapma imkanım varmı..mesala
http://www.siteadresim.com/chat.php die bi adres yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl olacak
[Alpha] Ajax Shoutbox
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Öcelikle sitede emeği geçen herkese teşekkürler..
Bahsi geçen modu kurdum fakat aşağıdaki gibi bi sorunla karşılaştım..
Aşağıda gönder botunu çıktığı halde mesajlar çıkmıyo ve mesaj yazıp gönderirken sayfada hatalar oluştu diyor.. modu bir kaç kez yeniden kurdum ve her dafasında aynı hata ile karşılaştım...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
Ayrıca aklıma takılan bi şey daha: sql sorgusu yaptıktan sonra mod kurulumunda sürekli sorun yaşayıp vazgeçtiğimizde kalan sql sorgusunun öyle bi sakıncası olur mu veya nasıl iptal edilir...
Bahsi geçen modu kurdum fakat aşağıdaki gibi bi sorunla karşılaştım..
Aşağıda gönder botunu çıktığı halde mesajlar çıkmıyo ve mesaj yazıp gönderirken sayfada hatalar oluştu diyor.. modu bir kaç kez yeniden kurdum ve her dafasında aynı hata ile karşılaştım...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
Ayrıca aklıma takılan bi şey daha: sql sorgusu yaptıktan sonra mod kurulumunda sürekli sorun yaşayıp vazgeçtiğimizde kalan sql sorgusunun öyle bi sakıncası olur mu veya nasıl iptal edilir...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Alpha] Ajax Shoutbox
dsw12 arkadaşın karşılaştığı hatayı bende alıyorum.
Yazı yazsakta bişey olmuyor.
Yardımcı olabilecek var mı.
Yazı yazsakta bişey olmuyor.
Yardımcı olabilecek var mı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir