phpBB Security 1.0.3 kurulumu (Ayrıntılı ve Açıklamalı)

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.

phpBB Security 1.0.3 modunu beğendiniz mi ?

evet
38
84%
hayır
7
16%

Toplam oy: 45

Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

ESQARE yazdı:Bu yapılmazsa, yönetim panelinden en fazla izin verilen admin ve moderatör sayısı ayarlanamaz.
Peki benmi yanlış anlıyorum yoksa bu değişikliği yapmsaydık forum bunu (kaç tane mod ve admin olduğunu) kendi kendine mi ayarlayacaktı ?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
selchuk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

.

Mesaj gönderen selchuk »

phpBB Security© Thinks You Should Go Away.

Engellendiniz çünkü yönetim izinlerine sahip olduğunuz halde adminler güvenlik panelindeki yetkinize izin vermemişler.
Eğer ulaştığınız bu mesajı sitedeki bir hatadan dolayı aldığınızı düşünüyorsanız, lütfen admin ile iletişime geçin: selchukcom@gmail.com.

yardım ederseniz sevinirim
kurtların gezmedigi yerde cakallar cirit atar
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Bu sorunun nedeni mod kurulduktan hemen sonra admin panelde ilk adminin (id numarası 2 olan adminin) security menüsüne girip orada forumdaki admin sayısını - moderatör sayısını yazması gerekmektedir.

Bunun nedeni securty modunun sahte admin yada mod girişi yapanları yakalamasıdır şu an admin yada mod sayısı belirtilmediği içn böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
selchuk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tşk

Mesaj gönderen selchuk »

tşk nefrid sorun çözüldü
kurtların gezmedigi yerde cakallar cirit atar
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Riaca edeirm amaç hizmete sadık kalmak 8)
wotws
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wotws »

Admin panele bir türlü giriş yapamıyorum encrypt yaptıgım sifreyi yazmama ve bunu phpbbsecurity dosyasına girmeme ragmen. Fikri olan var mı?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Forumunun ana klasörüne vede admin klasörüne koyduğun htaccess dosyalarını sil.
Kullanıcı avatarı
crazyworld
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crazyworld »

Profilde Gizli Soru ve cevabı girdikten sonra aşağıdaki hatayı alıyorum fakat herşey normal

Critical Error!
message_die() was called multiple times.

--------------------------------------------------------------------------------
Error #1
Hesabınız güncellendi

Pano Ana Sayfasına gitmek için buraya tıklayın

--------------------------------------------------------------------------------
Error #2
Bilgi
Üzgünüz, hesaplara güvenlik soruları eklediğimizden beri bu sizin ilk ziyaretiniz. Yapmanız gereken sadece profilinize gitmek ve bir soru ile cevap ekleyerek profilinizi güncellemek. Teşekkürler!

Profilinize gitmek için buraya tıklayın.

Please, contact the webmaster. Thank you.
-------------------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Merak etme bir sorun yok senden kaynaklanan, buradaki tek sorun bu modun phpBB 2.0.21 için değilde daha düşük phpBB versiyonları için yapılmış olmasıdır ama bu şekilde idare etmek zorundasın bunun bir zararı yoktur.
Kullanıcı avatarı
crazyworld
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crazyworld »

peki bunu çözmenin bir sorunu yok mu yanii zorunlu gizli soru girdirmesek olmaz mı
memre34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen memre34 »

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, ........@kayyo.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Ana sayfaya girince bu hatayı veriyor. htaccess dosyalarını silince foruma girebiliyorum ama. Sorun ne olabilir ??
Kullanıcı avatarı
Crazy_Boys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Crazy_Boys »

Bende de

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/futboloyun/public_html/installer.php:20) in /home/futboloyun/public_html/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/futboloyun/public_html/installer.php:20) in /home/futboloyun/public_html/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/futboloyun/public_html/installer.php:20) in /home/futboloyun/public_html/includes/page_header.php on line 486

Böyle Bir Hata Veriyor.Forumumda PhpBB 2.0.21 Kurulu.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
HEYTBE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HEYTBE »

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

hocam hatanın teki bu...

yeni üyelik alan birisi için güvenlik sorusu ve cevap yeri boş...

oraya bişeler yazıp üyelik alıyorum sonra üye olup siteye girdiğimde siteye ilk defa ziyarette bulunduğunuzdan dolayı güvenlik sorusu ve cevap girmelisiniz diyo.. giriyoruz tamm diyoruz ""message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? "" bu geliyor bi süre bekliyorum sonra site açılıyor.. bunu nasıl engellerim... siteme üye olurken neden güvenlik soru ve cevap yeri boş... yardımlarınız için teşk ederim..
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

memre34 yazdı:Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, ........@kayyo.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Ana sayfaya girince bu hatayı veriyor. htaccess dosyalarını silince foruma girebiliyorum ama. Sorun ne olabilir ??
.htaccess'e bazı yorumların eklenmesini host yasaklamış.Bu sorunu kayyo düzeltebilir sadece.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

HEYTBE yazdı:message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

hocam hatanın teki bu...

yeni üyelik alan birisi için güvenlik sorusu ve cevap yeri boş...

oraya bişeler yazıp üyelik alıyorum sonra üye olup siteye girdiğimde siteye ilk defa ziyarette bulunduğunuzdan dolayı güvenlik sorusu ve cevap girmelisiniz diyo.. giriyoruz tamm diyoruz ""message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? "" bu geliyor bi süre bekliyorum sonra site açılıyor.. bunu nasıl engellerim... siteme üye olurken neden güvenlik soru ve cevap yeri boş... yardımlarınız için teşk ederim..
yeni üyelik alan birisi için zaten o yerler boş kalır ve üyenin kendisi doldurur. Eğer üye doldurduktan sonra o kısımlar boş kalıyorsa, install.php dosyasındaki gerekli ayarları yapıp kurulumu başaramamışsınız. Son olarak genede düzelmezse phpMyAdminden tüm phpBB tablolarını onarın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir